Bara ett ord: Awesome!

ny blogg http://beccaaa.devote.se kommer förmoligen att bara uppdatera där så småning om :)

everything she does is beautifulmin kära syster har gjort en video på mig och henne. och jag vill tacka henne för alla år vi haft tillsammans. dom har verkligen varit underbara. tänk tillbaka på allting då vi gick i 5, 6 när vi skulle börja rappa och skriva egna texter. då vi gick runt o klädde oss som killar. haha och när vi sminkade gabbe och erik (tror jag de va) i skolan med jätte mycke smink. asså haha de kan man kalla minnen. alla sjuka saker vi har gjort tillsammans. aa de är iaf sjukt att tiden har gått så fort. vi valde två olika vägar. nu ses vi aldrig längre. men de har ju sina anledningar tyvär. men jag älskar dig min syster och det kommer jag alltid och göra. längtar efter att få se dig igen. vilken kommer hända nästa vecka! :d längtar massor, då ska vi göra mycket roligta och knäppa saker tillsammans igen. precis som då. love you my sister. you are my life! i will never lose you again.  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

A thousand miles between us now.
Salem al fakirNobel festen
It's the dream afraid of waking that never takes the chance.


jag finner inga ord. känner mig helt stum. en sån här känsla som jag har nu kommer nog alla få uppleva. en känsla av att man saknar sin närmaste vän som blev bort tagen från mig. han var som min bror. han fanns alltid där. nu har han varit borta för länge och jag tycker de är dags att komma hem. jag vill inte ha det så här längre. bror jag saknar dig. ingen fick mig och må så bra som du gjorde. du är speciell. det finns verklign ingen som du. jag förstår inte hur gick de till. vi hade det så bra tillsammans. mina ord beskriver ingenting mot hur jag verkligen känner. det spelar ingen roll om hur mycket jag skriver om dig. du kommer aldrig förstå. ingen kommer förstå. det kommer dagar då jag tänker på dig och till och med börjar gråta. jag vill få stop på de här. jag vill träffa dig nu. och de ska jag göra också. tänker inte sluta kämpa. det kommer en dag då jag står där utanför dig. och de kommer hända snart.


I swear to god it's true, I'm comin' home to you.

känner att det var ett tag sen! och jag måste skriva av mig lite. idag iaf så har jag och min kära lilla klass blivit inbjudna på nobel-festen där vi ska ta kort på massa modeller. vi ska ta halv 7 tåget och åka tillsammans till stockholm för den mycket stora kvällen. de är någor jag ser fram emot och få göra. kommer nog bli grymt roligt. sen kommer jag hem ikväll någongång då blir det att ringa sandra för att hitta på något med henne. imorron (lördag) så ska jag åka iväg med min pappa och vi ska ta lite fina bilder. på kvällen blir det kanske att gå och fotografera någon kändis som kommer till södertälje för att sjunga. sen söndag då ska jag för första gången på kanske 4,5 år träna gymnastik igen också något jag ser väldigt mycket fram emot. kanske blir att jag börjar träna igen. vem vet. så den här helgen blir det ingen vila alls. bara stressa och få uppleva mycket saker som inte andra får.

en bild på mig där jag inte var beredd!


But your love’s only mineold picture

haha kul


Hon ler mot honom med ett fake smile.

hela min dag igår gick ut på att sova, det va därför jag inte uppdaterade bloggen. jag är fortfarande sjuk och nu har jag fått lock i mitt öra som verkligen inte vill försvinna så jag hör typ ingenting. skit jobbigt, dagen planer blir nog och bara vara hemma tills jag blir helt friskt igen. verkar som att jag får sitta hemma hela helgen. men men
hela dagen idag går nog ut på att sova och se på film antar jag?
_____________________________________________________________________________________Hon gav honom sitt hjärta och hoppades på en förändring.


geee mig tips!!

nu är det redan 1 december. shit va tiden gåt fort. jag började ju liksom nyss skolan ju. 23 dagar kvar till julafton. jag längtar otroligt mycke! sen efter de kan det bli nyår och sen sommar direkt. jag orkar inte med det här iskalla vädret.
men iaf jag skulle vilja ha lite hjälp. har ni några ideer vad man kan köpa i julklapp till mamma och pappa?? skulle vara otroligt snällt om ni kom på någonting speciellt och roligt :)


bild från 2008 kanske? haha


you're not losing me by letting me know.

jag är glad över att jag har dig vid min sida,

Tro på dig själv, för det är den enda personen du aldrig förlorar

godmorgon, igår kom jag hem runt 11 halv 12 tiden jag var ute och gick en promenad med andrea, från klockan 18:00 till 22:00 ungefär gick vi. de är jävligt bra. men nu äre ju så att min förskyldning har blivit tusen gånger värre, än vad den va innan. vilket inte känns så bra. innan det iaf var jag och hämtade min data och var med världens bästa pojkvän!
men iaf så idag har jag ju sagt att jag ska åka till huddinge, men vi får se hur det blir med det. är så jävla förskyld så vill bara ligga hemma och tycka synd om mig sjävl typ. lite tråkigt för varje gång vi har bestämt att vi ska ses så har alltid någonting kommit ivägen. och idag såg jag verklgien fram emot det. men nej. då blir jag ännu sjukare. inte så kul. har ingenting mer på hjärtat nu iaf.

men vi hörs inomkort.

RSS 2.0