'

We said; Best friends forever
But now it´s more like whatever
I don´t miss you, i miss the one you used to be
I miss the time when it´s was just you and me
Goodbye forever, i won´t ever forget you
I hope that you feel the same way too


THE TWILIGHT SAGA ECLIPSE

idag har den nya twilight filmen premiär. förstår att de är jätte mycke folk där nu för att se den. själv vill jag se den men de är bara för jag har sätt dom andra och vill se forsättning haha tycker inte dom är så jätte bra faktist.


And I can't say what I mean, But I mean it when I say!

jag har fått nackspärr och det är skit jobbigt! vad gör ni allt folk? sjävl sitter jag här hemma har skit tråkigt men orkar inte dra ut någonstans. inte än iaf, jag ska snart ringa sandra och kolla om hon är i stockholm och pircar tungar eller om hon fortfarande är hemma, jag ska väll ut en stund med henne och sen åka till my boyfriend eller något sånt liknade. jag har laddat ner photoScape där man kan readigera bilder och så. väldig kuuuuuuuul. men nu får ha det bra. nu ska jag gå och kolla om vi har glass.
puss så länge!
du är bäst & det vet du!du anar inte hur glad jag är över att vi har fått tillbaka kontakten lucas!
det finns ingen bättre än dig!


döm aldrig någon för vi har samma färg när vi blöder.

lite efter men iaf. midsommar blev en riktigt lytckad dag. den dagen började med att jag och andrea tog tåget mötte upp bella, carro, johanna, millis och klippan i huddinge. sen fortsatte resan till grönan, jag och andrea sprang runt där som små barn. jag tvingade upp andrea i frittfall, det var lite roligt. hon va en arning rädd när hon satt där uppe. haha vi gick också spökhuset och andrea gjorde mig döv ett par antal gånger. jag blev också jagad av en clown på cykel. mitt hjärta gick i 110. jag blev livrädd. aldrig varit så rädd i mitt liv. andrea o johanna stog bara och asgarva åt mig. det var inte kul. vi va där till typ 18:00 så drog vi hem, fixade oss sen blev det fest. (y) lite bråk på stan efter det. men skit samma. nu får ni bilder från midsommar :)jag saknar den tiden


i'll give you my heart on a string

godmorgon! klockan är bara 10 och jag är redan vaken. jag vaknade av att jag hade fått världens jävla nackspärr som gör en arning ont. kan inte röra mitt huve åt något håll. så ont gör det. idag ska jag iaf följa med sandra till stockholm för hon ska pirca tungan. sen har jag ingenarning om vad som händer. det ser ut och vara ganska molnigt ute men men, nu ska jag iaf gå och käka frukost.  skriver något inlägg senare idag eller något.
ciao

jag kommer älska dig tills dagen då jag dör!

nu är det inte många dagar kvar till jag drar iväg. från att ha väntat i mer än ett halv år till 13 dagar kvar. det kommer bli så jävla nice. o för er som inte vet så ska jag och min kära vän madde åka till england i tre veckor. och dom tre veckorna kommer nog bli dom bästa på hela sommarlovet! vi ska på språk resa och kommer därför åka sjävla jag och madde. Ja! vi kommer tappa bort oss!. men skit samma lite kul måste man ju få ha på resan :)


grym låt!


REBECCA NYLANDER

ska bara få tag i sandra sen blir det åka till stranden och steka där hela dagen. sen efter det blir det att åka hem till älsklingen och sova där. men nu ska jag packa och sen åka och möta sandra :) pussssdu är guldvärd i mina ögon!


Take me with you, I will never let you down, I will love you now and forever!

halloj, jag kom precis hem från sommarskolan, har jobbat jätte mycket matte idag så vid lunch drog jag hem. imorron blir det nog sista dagen för mig att gå på sommarskolan för jag är snart klar med alla målen. men iaf just nu sitter jag här och väntar på anna, vi ska till ungdomsmottagningen (y) men skulle bara skriva ett kort inlägg så ni vet att jag lever! nu ska jag gå och äta macka och dricka tee!
puss ♥


If looks could kill you'd be the one,


you can dance with me

hejsan allihoppa! måste bara berätta. i måndags så var jag på bio med min kära vän lulle. vi såg street dance i 3D det var en så otroligt bra film. asså man fick gås hud i kroppen när man kollade på den. riktigt bra. för er som gillar dans och dansa och röra på er hela tiden. jag tycker verkligen att ni ska se den. så himla bra film! dom va riktigt grymma på att dansa. helt sjukt.
________________________________________________________________________________

Because a guy like you is impossible to find
__________________________________________________________________________________________


Best thing about tonight's that we're not fighting
Could it be that we have been this way before
I know you don't think that I am trying......
I know you where it thins down to the core

But hold your breath
Because tonight will be the night that i will fall for you
Over again
Don&'t make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear its true
Because a girl like you is impossible to find
You're impossible to find

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed
But I have loved you from the start


Because tonight will be the night that i will fall for you

det var länge sen jag skrev någonting här i bloggen. jag tänker inte börja skriva igen. kanske lite då och då. när jag känner för det. men idagvar jag iaf på dyslexi skiten och fick svar på det. jag hade dyslexi. tråkigt att jag gjorde den här utredningen så sent, men bättre sent än aldrig. eller vad äre man säger?
imorron har jag sommar skola eftersom att jag har fått ig i matte. men jag ska fixa det. i en vecka från 09:00 till 14:30 ska jag gå i skolan. skit jobbigt eftersom jag har vänt på dygnet. jag har liksom blivit van vid att gå upp den tiden jag slutar skolan.. fett segt. menmen jag får skylla mig själv.
jag fick sommarlov för exakt en vecka sen och de va nog den jobbigaste dagen i mitt liv! gick ut 9an. och att säga hejdå till alla lärare och kompisar man lärt känna i den skolan. från att träffas 5 dagar i veckan i tre år till ingenting längre. nej usch grät hur mycket som helst. jag tänkte lägga in lite bilder från balen och skolavslutningen. kanske blir att jag skriver något inlägg till innan jag går och lägger mig sen.


RSS 2.0