ledsen, men de blir en liten paus för mig

nu går allt åt helvette igen
så tar mig en paus
för att hitta tillbaka till mig själv lite!

idag är de fan inte någon bra dag

idag är en sån där då jag märker hur jävla skit jag egentligen mår.

Tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig

nu har jag kollat ungefär 15 avsnitt av andra avenyn. hatar att de är så himla bra. klockan är redan halv 7 och jag vet inte hur resten av min kväll ser ut. förmoligen drar jag ut med andrea och johanna en liten stund. men de blir en himla liten stund. är så trött och sliten efter sjukhuset och sen att jag har legat hemma hela dagen. men de lär väl bli tvärtom så fort jag kommer ut. är en riktigt kvälls människa. och jag hatar det! nu ska jag börja fixa mig lite. hörs senare!

fashion baby, fashion!


andra avenyn

kom hem från sjukhuset för ett tag sen o fyfan. nu ska jag vänta på svar på proverna så håller jag tummarna för att dom visar sig vara normala. annars vet jag inte vad jag gör. är helt död i kroppen btw så funderar på att vila lite. men nu ska jag kolla på andra avenyn. hörs senare!!

Dagens låt!


100 things i wanna do before i die

28. Åka till disney world
Disney_large

dehär är ju fan inte normalt ...


life is not a party

nu är jag vaken. det är nu de gäller. nu går jag upp från min säng och tar mig till de där äckliga sjukhus. där alla känner igen mig. då kan ni förstå hur mycket jag var på sjukhuset. nästan varje dag i tre månader. förstår ni att jag är trött på skiten. vill inte dig mer. men jag måste. så nu ska jag försöka dra mig upp från sängen ut i minusgraderna ner till sjukhuset. vi hörs senare.

you cannot destroy me!!

Gammal bild
nu är det inte många timmar kvar tills jag sitter på de där förbannade sjukhuset. lite sömn behöver jag få i min innan jag går dit. annars kommer jag svimma. asså nej, känner verkligen att jag inte vill dit. har värsta ångesten och så hittar jag inte mina bedövningsplåster heller. och när jag säger värsta ångesten så menar jag VÄRSTA, VÄRSTA också. aja lägg dags nurå. Godnatt :(

TIPS - Så går du upp i vikt!

Ät regelbundet. Detta gäller inte bara den som vill gå ner i vikt utan också för den som vill gå upp i vikt. Oavsett om du känner hunger eller inte är det A och O att du ändå inte hoppar över målen.
Ät minst tre mellanmål om dagen. Till skillnad mot den som vill gå ner i vikt bör den som vill gå upp i vikt äta ett kvällsmål före sänggåendet.
Tycker du att det är svårt att äta så många gånger om dagen kan ett mellanmål med fördel bestå av en energikaka.
Ät energität kost. Välj standardmjölk istället för lättmjölk. Se till att du får i dig omättade fetter som finns i bland annat nötter, frön, olja och fet fisk. Välj exempelvis bröd med nötter eller frön, ät müsli till filen och strö nötter över salladen.
Balansen mellan kolhydrater, fett och protein är viktig. En underviktig bör äta som en idrottsman för att få i sig rätt näringsmängd. Det innebär att tallriken ska bestå av 2/4 kolhydrater från potatis, ris, pasta eller dylikt, 1/4 protein och 1/4 grönsaker.
Drick inte läsk – satsa i stället på mjölk eller juice.
Planera dina måltider. För de flesta människor är det lagom att äta något var tredje timme.
Hoppa aldrig över måltider. Ät frukost, lunch och middag samt två till tre mellanmål varje dag, även om du inte känner dig hungrig. Kanske det kan vara en god idé att ställa en klocka att ringa vid nästa tidpunkt för måltid? Återinför Skalmans ”mat-och-sovklocka”!
Undvik lätt- och lightprodukter. Välj mer kaloririka livsmedel och använd standardprodukter av mjölk- och mejeriprodukter.
Tillsätt extra fett i matlagningen. Genom att använda matlagningsfett med hög andel omättat fett, t ex oljor eller flytande margarin, når du en bra fettkvalitet i maten. Gör som i södra Europa – ha lite olja i spaghettin, ta en oljedressing till grönsakerna och använd avokado som smörgåspålägg. Ett bra sätt att öka energiintaget är också att äta nötter, mandel och solrosfrön som snacks och godis.
Låt drycken öka energiinnehållet i maten. Mjölk, juice, frukt- och bärsoppor är exempel på drycker som gärna får vara med både till huvud- och mellanmålen. Drick mellan måltiderna och inte för mycket till måltiden. Drycken kan annars "ta plats" där mer energirik mat ska vara.

 

Att vara fotomodellsmal är en dröm för många. Samtidigt finns det andra som inget hellre vill än att få lägga på sig några kilon. Men att försöka gå upp i vikt kan vara lika svårt som att gå ner.

Riktigt smala människor väcker lika stora reaktioner i sin omgivning som överviktiga. Skillnaden är att det är mer tabu att öppet kommentera överviktiga än underviktiga. Hur många skulle säga åt en överviktig som sträcker sig efter en kaka ”Ska du verkligen ta en kaka till, du som är så tjock”? Men ingen tvekar att säga: Du som är så smal, ta en kaka till – du behöver lägga på dig.”Ät regelbundet.

Detta gäller inte bara den som vill gå ner i vikt utan också för den som vill gå upp i vikt. Oavsett om du känner hunger eller inte är det A och O att du ändå inte hoppar över målen.

Ät minst tre mellanmål om dagen.
Till skillnad mot den som vill gå ner i vikt bör den som vill gå upp i vikt äta ett kvällsmål före sänggåendet.
Tycker du att det är svårt att äta så många gånger om dagen kan ett mellanmål med fördel bestå av en energikaka.

Ät energität kost.
Välj standardmjölk istället för lättmjölk. Se till att du får i dig omättade fetter som finns i bland annat nötter, frön, olja och fet fisk. Välj exempelvis bröd med nötter eller frön, ät müsli till filen och strö nötter över salladen.

Balansen mellan kolhydrater, fett och protein är viktig.
En underviktig bör äta som en idrottsman för att få i sig rätt näringsmängd. Det innebär att tallriken ska bestå av 2/4 kolhydrater från potatis, ris, pasta eller dylikt, 1/4 protein och 1/4 grönsaker.

Drick inte läsk.
satsa i stället på mjölk eller juice.

Planera dina måltider.
För de flesta människor är det lagom att äta något var tredje timme.

Hoppa aldrig över måltider.
Ät frukost, lunch och middag samt två till tre mellanmål varje dag, även om du inte känner dig hungrig. Kanske det kan vara en god idé att ställa en klocka att ringa vid nästa tidpunkt för måltid? Återinför Skalmans ”mat-och-sovklocka”!

Undvik lätt- och lightprodukter.
Välj mer kaloririka livsmedel och använd standardprodukter av mjölk- och mejeriprodukter.

Tillsätt extra fett i matlagningen.
Genom att använda matlagningsfett med hög andel omättat fett, t ex oljor eller flytande margarin, når du en bra fettkvalitet i maten. Gör som i södra Europa – ha lite olja i spaghettin, ta en oljedressing till grönsakerna och använd avokado som smörgåspålägg. Ett bra sätt att öka energiintaget är också att äta nötter, mandel och solrosfrön som snacks och godis.

Låt drycken öka energiinnehållet i maten.
Mjölk, juice, frukt- och bärsoppor är exempel på drycker som gärna får vara med både till huvud- och mellanmålen. Drick mellan måltiderna och inte för mycket till måltiden. Drycken kan annars "ta plats" där mer energirik mat ska vara.

vill inte, vill inte, vill verkligen inte


so take a chance and don't ever look back

kom precis hem, efter en runda med lucas hund, ska snart försöka tvinga ner mig i sängen och försöka sova. eftersom imorgon ska jag vara på sjukhuset redan klockan 8. ååh jag vill verkligen inte. trodde jag va klar där men icke sa nicke. om jag hinner och inte är allt för borta i huvudet efter sjukhusbesöket så ska jag till sydpolen där vi har idrott imorgon. men vi får som sagt se om jag hinner. jag hör av mig snart igen iaf, puss!

Här är åtta myter om nyttig mat

Du har säkert hört - och trott på - många av de föreställningar som finns om hälsa, bantning och nyttig mat. Som att ägg är dåligt för kolesterolet, vitt kött är smalare än rött, och att blåbär är ett superbär med mer näring än annan frukt.
Frågan är vad som är sant och vad som är falskt.
Myt 1: Blåbär innehåller mer antioxidanter är andra frukter och bär
Visst är de blå bären fulla av nyttigheter, men det finns andra saker som innehåller minst lika mycket antioxidanter om man tittar på det så kallade ORAC-värdet. Till exempel mörk, bitter choklad och blå druvor.
Myt 2: Ägg höjer kolesterolvärdet
Forskarna har velat fram och tillbaka om ägg - men den nyaste forskningen visar att det inte alls är så dumt för hälsan. En brittisk studie visade att kolesterolet inte höjdes även om försökspersonerna åt två ägg om dagen i tolv veckor. Dessutom innehåller ägg nyttiga vitaminer, mineraler och få kalorier.
Myt 3: Man blir tjock av att äta på kvällen
Kalorier är kalorier - oavsett när på dygnet man stoppar i sig dem. En studie som gjordes på apor visade att det inte spelade någon roll för vikten om aporna fick huvuddelen av sitt dagliga matintag på natten eller på dagen. Däremot är det inte så hälsosamt att sitta framför tv:n och småäta varenda kväll.
Myt 4: Man blir uttorkad av att dricka kaffe
De flesta vet att kaffe är vätskedrivande. Men faktum är att det främst är nya kaffedrickare som får springa på toaletten efter en kopp. Den som dricker kaffe varje dag vänjer kroppen vid den vätskedrivande effekten och blir alltså inte uttorkad.
Myt 5: Vitt kött är magrare än rött
Bantare väljer ofta kyckling för att det är magrare, men en bit fint rött kött kan faktiskt vara ett smalare alternativ. Myten är troligen en kvarleva från tiden då man födde upp feta höns hemma på gården
Myt 6: Vita grönsaker innehåller inga näringsämnen
Man säger ofta att färgglada grönsaker är nyttigast - och att de bleka inte är lika viktiga. Men den regeln har åtminstone två undantag: vitkål och blomkål. De innehåller båda en lång rad av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.
Myt 7: Du går ner i vikt av lättprodukter
Matvaror med mindre fett kompenserar ofta genom att innehålla mer socker och syntetiska sötningsmedel - och blir rena kalorifällorna. Det gäller inte minst ”nyttiga” hälsobars, yoghurtar och färdigmat. Då är det bättre att välja det fetare alternativet men äta mindre.
Myt 8: Man går ner i vikt av att äta lite och ofta
Det här är hälsotrenden nummer ett just nu - men stämmer det? Inte enligt den australiska forskaren Michelle Palmers senaste studie. Där jämförde hon viktnedgången hos två grupper: en som åt tre större mål om dagen och en som åt sex mindre mål. De gick ner lika mycket, men de som åt sex mål gick upp i vikt snabbare efteråt.
Man blir tjock av att äta på kvällen - och uttorkad av att dricka kaffe. Eller? 
Här är åtta myter om mat och hälsa.
Frågan är vad som är sant och vad som är falskt.


Myt 1: Blåbär innehåller mer antioxidanter är andra frukter och bär
Visst är de blå bären fulla av nyttigheter, men det finns andra saker som innehåller minst lika mycket antioxidanter om man tittar på det så kallade ORAC-värdet. Till exempel mörk, bitter choklad och blå druvor.

Myt 2: Ägg höjer kolesterolvärdet
Forskarna har velat fram och tillbaka om ägg - men den nyaste forskningen visar att det inte alls är så dumt för hälsan. En brittisk studie visade att kolesterolet inte höjdes även om försökspersonerna åt två ägg om dagen i tolv veckor. Dessutom innehåller ägg nyttiga vitaminer, mineraler och få kalorier.

Myt 3: Man blir tjock av att äta på kvällen
Kalorier är kalorier - oavsett när på dygnet man stoppar i sig dem. En studie som gjordes på apor visade att det inte spelade någon roll för vikten om aporna fick huvuddelen av sitt dagliga matintag på natten eller på dagen. Däremot är det inte så hälsosamt att sitta framför tv:n och småäta varenda kväll.

Myt 4: Man blir uttorkad av att dricka kaffe
De flesta vet att kaffe är vätskedrivande. Men faktum är att det främst är nya kaffedrickare som får springa på toaletten efter en kopp. Den som dricker kaffe varje dag vänjer kroppen vid den vätskedrivande effekten och blir alltså inte uttorkad.

Myt 5: Vitt kött är magrare än rött
Bantare väljer ofta kyckling för att det är magrare, men en bit fint rött kött kan faktiskt vara ett smalare alternativ. Myten är troligen en kvarleva från tiden då man födde upp feta höns hemma på gården

Myt 6: Vita grönsaker innehåller inga näringsämnen
Man säger ofta att färgglada grönsaker är nyttigast - och att de bleka inte är lika viktiga. Men den regeln har åtminstone två undantag: vitkål och blomkål. De innehåller båda en lång rad av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.

Myt 7: Du går ner i vikt av lättprodukter
Matvaror med mindre fett kompenserar ofta genom att innehålla mer socker och syntetiska sötningsmedel - och blir rena kalorifällorna. Det gäller inte minst ”nyttiga” hälsobars, yoghurtar och färdigmat. Då är det bättre att välja det fetare alternativet men äta mindre.

Myt 8: Man går ner i vikt av att äta lite och ofta
Det här är hälsotrenden nummer ett just nu - men stämmer det? Inte enligt den australiska forskaren Michelle Palmers senaste studie. Där jämförde hon viktnedgången hos två grupper: en som åt tre större mål om dagen och en som åt sex mindre mål. De gick ner lika mycket, men de som åt sex mål gick upp i vikt snabbare efteråt.

beauty isn't makeup

hahah här bruder jag på en så otroligt snygg bild på mig själv, tagen ganska nyss. så, sådär ser jag up utan smink, but beauty isn't makeup. det är insidan som är vacker, men utsidan ger ju insidan en chans. men de är väl tur att jag skiter i vad folk tycker. whatever, hade tänkt ta någonting och äta sen blir det nog att träffa lucas och ricky en liten stund. har inte träffat dom på eveigheter. menmen jag hör av mig om ett tag igen!

i learned to live half alive

de va ett tag sen jag uppdaterade nu, men min pojkvän kom hit och försökte få mig på bättre humör. kärlek till honom! känner att idag är det verkligen inte min dag. är verkligen sönder och jag känner att jag vill bara skrika ut. jag har en stor klump i halsen och känner att när som helst kommer jag börja gråta. men jag är inte sån. tänker inte gråta. håller allt inom mig istället. och det går från sorg till ilska. men nu har han gått och nu känns allt lika tugnt igen som de gjorde innan han kom. ska försöka ta mig ut med lite vänner och bli på bättre humör. förhoppningsvis. nu ska jag sluta skriva en uppsats här. vi hörs mina kära vänner.

konstig magkänsla

godmorgon allihopa. idag är en sån där dag då jag inte riktigt är på humör för någonting alls. känner att livet e skit och har en väldigt konstig magkänsla. någonting dåligt kommer att hända. jag vet inte vad men ingenting skäns bra iaf. ska väl gå upp från sängen nu och äta lite frukost. så vi hörs senare!

100 things i wanna do before i die

27. besöka en pyramid i egypten!
Tumblr_lxinpax2dv1r2y0iyo1_500_large

Dagens låt!


..


Dagens låt!


Tips på starkare självkänsla

Självkänsla är att känna att du duger som du är, oavsett vad du gör eller presterar. Att känna sig trygg i sig själv och veta sitt värde, även när man misslyckas med saker.
Självkänslan påverkar stora delar av livet. Har man en låg självkänsla styrs man lättare av andra människor vilket tar mycke kraft att tiden anpassa sig till efter vad andra tycker och tänker. Har man en bra självkänsla utgår man från sig själv och väljer i större utsträckning att göra saker som man har lust till.
Tecken på dålig självkänsla.
Självkänsla är att känna att du duger som du är, oavsett vad du gör eller presterar. Att känna sig trygg i sig själv och veta sitt värde, även när man misslyckas med saker.

Självkänslan påverkar stora delar av livet. Har man en låg självkänsla styrs man lättare av andra människor vilket tar mycke kraft att tiden anpassa sig till efter vad andra tycker och tänker. Har man en bra självkänsla utgår man från sig själv och väljer i större utsträckning att göra saker som man har lust till.

Tecken på dålig självkänsla.

 • Du jämför dig ständigt med andra.
 • Du tycker att alla andra är mycket bättre, snyggare, smartare m.m
 • Du jagar ofta bekräftelse från andra. Men ofta räcker de inte ändå.
 • Du har svårt att säga nej och sätta gränser mot andra eftersom du inte erkänner ditt egna värde.
 • Du vill prestera på topp hela tiden för att andra ska tycka om dig eller tycka att du är bra.
 • Du vågar inte lita på din inre röst och vilja utan styrs utifrån vad andra vill.
 • Du väljer partner och/eller vänner som inte behandlar dig väl och med respekt.
 • Du har problem att fatta stora och små beslut.
Det finns flera orsaker till låg självkänsla. Ofta beror de på hur barndomen har sett ut, om föräldrarna haft förmågan att bekräfta och ge mycket kärlek till sitt barn. Har man däremot som barn fått mycket kritik och inte blivit bekräftad för den man är följer det ofta med en i livet och ger en sämre självkänsla. men alla föds också med olika sårbarheter för yttre påverkan, så en del kan ha en god självkänsla fast de inte blivit sedda som barn. Men självkänslar går att träna upp!! 

Tips på att stärka självkänslan.
 • Sträck på dig.
 • Ersätt negativa tankar om dig själv till posetiva. Prova att vid varje negativ tanke du har om dig själv att efteråt tänka på en posetiv tanke om dig själv.
 • Ta en stund att säga alla posetiva saker om dig själv som du kan komma på, skriv gärna ner dom sen!
 • Titta dig i spegeln och säg att du duger som du är. Gör de till en rutin.
 • Känn efter vad du tycker om att göra för att du ska må bra och vilka i din omgivning som du mår bra med. Lägg mer tid på de personer som ger dig energi och som du mår bra med och accepteras för den du är. Spendera mindre tid med personer som gör dig osäker eller som du inte mår bra tillsammans med.
Alla är bra på sitt sätt, alla är vackra på sitt sätt och alla är lika värda. Det finns inget som heter mindre värd eller mer värd. Alla är vi lika värda oavsätt kön, oavsätt hur "känd" man är, oavsätt kultur, oavsätt vad. Släng inte bort ditt liv på att må dåligt över sånna saker!!

baby, You set me on fire

neej nu har klockan slagit halv två och jag känner att det är dags och krypa ner under täcket. jag vet att jag inte kommer somna nu så därför sätter jag på mitt favorit pogram. gissa vilket ;) haha helt rätt!! andra avenyn så klart! imorgon är det söndag. inga planer alls, tror att min kära pojkvän kommer hit så dagen kommer spenderas tillsammans med honom, annars ska jag bara ta de lugnt och njuta av sista dagen innan jag ska tillbaka till sjukhuset igen. nu säger jag godnatt, GODNATT!

oh wow. you're really gonna fight me over the internet? what's the worst you can do? caps-lock my ass?


oj de här kom som en chock för er va? jag har fått en ny vän. kul va?! nej jag skoja hon har varit min vän i flera år bara att vi har haft ett litet uppehåll från varandra ett tag. jo de brukar ju bli så när människan flyttar bort från staden. men har iaf umgåts med madde idag, vilket var sjukt länge sen. så de va roligt. nu är jag iaf hemma igen och fryser arslet av mig. men skitsamma här slutar jag nu. görs sen!

never trust anything


Love the kamera

Har inte riktigt kommit upp från sängen än. de känns väl så där när klockan börjar närma sig fyra. men ska snart upp och duscha. sen spenderar jag min kväll och natt i katrineholm, innan jag åker får vi fin besökt hit av min bästavän och hans famlij. vi ska äta lite hemma gjord pizza som jag skrev i ett tidigare inlägg. sen äre bara och packa väskan och sätta sig på X2000 mot katrineholm.

make your life a dream and your dream a reality


We say all these beautiful, inspiring and hopeful words to build other people up, yet we can't find the right words to make ourselves feel better.

Godmorgon, går dagen blev inte riktigt som planerad, var tvungen att lämna festen innan 12. skäms på mig. men de var ju för att jag var allergisk mot hans 12 katter. men jag är vaknen nu iaf och ska gå och duscha lite snabbt, sen får vi se vad som händer idag. jag kanske ska åka till katrineholm och möta upp en väldigt fin vän. får se om jag sover kvar där eller inte. annars om jag inte ska dit så blir de så att vara hemma änså länge, tills klockan blir 5, 6 någonting för då blir det hemma gjort pizza här hemma. muuuums. men vi hörs om ett tag igen!

visste du att...

visste du att: En giraffpenis är nästan 120 cm lång.

100 things i wanna do before i die

26. flyga luftballong
Tumblr_lxe22ycjpj1r2y0iyo1_500_large

Dagens låt!


nu sääääger jag.......


10 Tips och Myter om Hårvård

5 TIPS:
Tips 1:När du har balsam i håret, kamma det undertiden och skölj sedan ut det, det blir finare senare då!
Tips 2:Använd värmeskydd om du plattar, blåser, lockar m.m
Tips 3:Använd hårinpackning en gång i veckan.
Tips 4:Tvätta inte håret varje dag, hellre varannan, att tvätta håret för ofta sliter på håret!
Tips 5:Torka eller blås helst inte håret, det är finare om det lufttorkar!
5 Myter
Myt 1: "Slitna hårtoppar beror bara på slitage från värmeprodukter"
- Falskt. Man kan få kluvna hårtoppar trots att man inte stylar håret med värme. Men slitaget går i regel snabbare med hjälp av värmetänger och locktängar.
Myt 2: "Håret växer snabbare om man klipper det oftare"
- Falskt. Tumregeln om att man ska klippa sig var 6:e vecka är ett klassiskt knep för herrfrisyrer, där målet är att bibehålla samma längd hela tiden. Om du vill spara ut ditt hår räcker det om du klipper dig var 10:e vecka, vill du behålla din nuvarande längd är ungefär var 8:e vecka lagom.
Myt 3: "Hår mår alltid bäst av att självtorka"
- Ja och nej. Stylingapparater (tex hårtorkar, plattångar) sliter visserligen på håret men det finns bra produkter som skyddar håret mot värme. Oftast behöver också hår lite styling för att se bra ut. Svagare värme på termostaten är alltid bäst!
Myt 4: "Citron bleker håret"
- Sant. Men eftersom det krävs upprepade behandlingar med citronsaft är det också en uttorkande metod. Ju oftare du bleker håret med citron – desto mer slitage.
Myt 5: "Man kan färga ögonbrynen med vanlig hårfärg"
- Nej, det ska man inte göra. Köp färg speciellt anpassad för ögonbrynen eller färga dem på en hudvårdssalong.
5 TIPS:

Tips 1: När du har balsam i håret, kamma det undertiden och skölj sedan ut det, det blir finare senare då!
Tips 2: Använd värmeskydd om du plattar, blåser, lockar m.m
Tips 3: Använd hårinpackning en gång i veckan.
Tips 4: Tvätta inte håret varje dag, hellre varannan, att tvätta håret för ofta sliter på håret!
Tips 5: Torka eller blås helst inte håret, det är finare om det lufttorkar!

5 Myter

Myt 1: "Slitna hårtoppar beror bara på slitage från värmeprodukter"

- Falskt. Man kan få kluvna hårtoppar trots att man inte stylar håret med värme. Men slitaget går i regel snabbare med hjälp av värmetänger och locktängar.

Myt 2: "Håret växer snabbare om man klipper det oftare"

- Falskt. Tumregeln om att man ska klippa sig var 6:e vecka är ett klassiskt knep för herrfrisyrer, där målet är att bibehålla samma längd hela tiden. Om du vill spara ut ditt hår räcker det om du klipper dig var 10:e vecka, vill du behålla din nuvarande längd är ungefär var 8:e vecka lagom.

Myt 3: "Hår mår alltid bäst av att självtorka"

- Ja och nej. Stylingapparater (tex hårtorkar, plattångar) sliter visserligen på håret men det finns bra produkter som skyddar håret mot värme. Oftast behöver också hår lite styling för att se bra ut. Svagare värme på termostaten är alltid bäst!

Myt 4: "Citron bleker håret"

- Sant. Men eftersom det krävs upprepade behandlingar med citronsaft är det också en uttorkande metod. Ju oftare du bleker håret med citron – desto mer slitage.

Myt 5: "Man kan färga ögonbrynen med vanlig hårfärg" 

- Nej, det ska man inte göra. Köp färg speciellt anpassad för ögonbrynen eller färga dem på en hudvårdssalong.

when you go down, we go down together. When we said best friends, we meant forever


blev inge party all night long..


och där slutade min kväll. kom hem 23:51 för att vara exakt. och så tidigt tycker man inte en fest ska sluta. men gillade absolut inte folket där. hade tjafsat med några där också för den delen -.- sen hade jag en kamp mot min alergi. är nämnligen pälsallergiker och idioten som bodde där hadde fucking 6 katter?!?! då känner man ju verkligen att man har hamnat rätt. och kätt är de djuret jag absolut inte tål. alla andra djur går bra, konstigt nog. aja, lär väl uppdatera snart igen. hörs om ett tag!

we party all night loooong!!!!!


Party tonight!!!

tjenare, kom hem från skolan för en timme och hoppade direkt in i duschen och nu väntar jag på min pojkvän som ska komma hit. ska vara lite med honom och halv 9 tar jag mig till stan och möter upp brudarna så ska vi se va kvällen har o bjuda på. de ända jag vet är att vi ska på fest. ingenarning hos vem, men de har johanna koll på så ni kan va lugna. är ingen sån där som går på fest hos någon som jag inte känner! nu börjar plattongen snart och brinna så ska gå och använda den nu. vi hörs senare!

Länkbyte!

Här är en otroligt söt tjej
som skriver om vad som händer i hennes liv.
hon har väldigt intressanta bilder
och jag tycker verkligen
att ni ska kolla in hennes blogg på en gång. 

(klicka på bilden eller länken för att komma dit!)
http://nittifemman.blogg.se/

word.

Everyone says love hurts, but that is not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt.
~ The only one for me is you

visste du att...

visste du att: hjärtat på en blåval är stort som en liten bil.

100 things i wanna do before i die

25. åka till las vegas!!!!!!
Tumblr_lxrbxhzv4r1r2y0iyo1_500_large

Dagens låt!


godmorgon alla pigga underbara människor!

tjena mitt bena, och så hade ni snebena... (PppPPpPPpp) härligt med en blogg med lite humör. visst?? iaf så här tidigt på morgon kvisten. tror klockan hann bli halv två redan innan jag gick och bäddade ner mig under tecket. så jag tror ni fårstår vart jag vill komma med det. japp är ganska så trött och de kanske märkt så de här otroligt roliga inlägget som bara skriker ut att jag är en tjej med humor. vem fan bryr dig. måste fixa mig nu sen tar jag mig vidare till skolan. puss och hejs och hörs senare!

Sex myter om sex

Myt 1: Alla killar tänder på lesbiskt sex
Hannah säger: Falskt. Njae, precis som att vi tjejer tänder på olika saker gäller ju det givetvis killar också. Även om jag nog kan fastställa att många (väldigt många) killar gillar tanken på lite tjej-tjej-action.
Kom ihåg! Många tänder på just tanken, men skulle inte nödvändigtvis vilja göra verklighet av fantasin.
Myt 2: Mörkhyade män är mer välhängda än vita män.
Hannah säger: Jag har hört att det ska finnas undersökningar som ”bevisar” att detta stämmer, men jag  har själv aldrig sett någon sådan undersökning. Klart är att män, oavsett hudfärg, kan ha såväl monsterutrustning som micropenis. Inget är säkert här i världen.
Myt 3: ”Får” killen inte komma får han ont
Hannah säger: Sant men falskt. Visst kan killen få ont om han inte får utlösning efter att ha varit upphetsad länge, då området runt könet fylls med blod och därmed blir ömt – och trycket lättar i och med en utlösning. Samma sak gäller för tjejer! Men myten är dåligt formulerad, för vadå ”får”. Det är väl bara att gå och runka så är problemet löst. Ibland får även killar ta saken i egna händer. Och smärtan är inte farlig på något sätt. Kan han inte komma är det bara lite jobbigare.
Myt 4: Killar vill ha mer sex än tjejer
Hannah säger: Falskt. Det är möjligt att vår sexlust ser olika ut, och att vi kanske vill ha sex av olika anledningar må stämma mer eller mindre väl i olika situationer. Men att killar överlag vill ha mer sex är inte sant. I relationer är det ofta raka motsatsen.
Myt 5: Sperma smakar bättre om han ätit ”rätt” mat
Hannah säger: Sant. Jamenvisst, kosten påverkar mer än vi tror! Tips: mata inte din kille med sparris på er romantiska middag – men maxa gärna med sallad och fruktsallad /gärna med en liten touch av ananas). Sedan är det ju inte alla som bryr sig om smak och lukt … men samtidigt många som gör det.
Myt 6: Du är inte flickvänsmaterial om du har sex på första dejten.
Hannah säger: Falskt. Lever denna myt verkligen fortfarande?! Fråga dina parvänner hur många som hade sex direkt, så ska vi se till att den där myten självdör ganska snart. Med det inte sagt att det är tvärtom heller. Snarare att du är flickvänsmaterial (om du nu vill vara det) om du följer ditt hjärta och din magkänsla och gör vad du känner är rätt för dig, oavsett om det betyder att hippa i säng efter tio minuter och en halv mojito eller ett år och en förlovningsring.
Myt 1: Alla killar tänder på lesbiskt sex
Falskt. Njae, precis som att vi tjejer tänder på olika saker gäller ju det givetvis killar också. Även om jag nog kan fastställa att många (väldigt många) killar gillar tanken på lite tjej-tjej-action.

Kom ihåg! Många tänder på just tanken, men skulle inte nödvändigtvis vilja göra verklighet av fantasin.

Myt 2: Mörkhyade män är mer välhängda än vita män.
Jag har hört att det ska finnas undersökningar som ”bevisar” att detta stämmer, men jag  har själv aldrig sett någon sådan undersökning. Klart är att män, oavsett hudfärg, kan ha såväl monsterutrustning som micropenis. Inget är säkert här i världen.

Myt 3: ”Får” killen inte komma får han ont
Sant men falskt. Visst kan killen få ont om han inte får utlösning efter att ha varit upphetsad länge, då området runt könet fylls med blod och därmed blir ömt – och trycket lättar i och med en utlösning. Samma sak gäller för tjejer! Men myten är dåligt formulerad, för vadå ”får”. Det är väl bara att gå och runka så är problemet löst. Ibland får även killar ta saken i egna händer. Och smärtan är inte farlig på något sätt. Kan han inte komma är det bara lite jobbigare.

Myt 4: Killar vill ha mer sex än tjejer
Falskt. Det är möjligt att vår sexlust ser olika ut, och att vi kanske vill ha sex av olika anledningar må stämma mer eller mindre väl i olika situationer. Men att killar överlag vill ha mer sex är inte sant. I relationer är det ofta raka motsatsen.

Myt 5: Sperma smakar bättre om han ätit ”rätt” mat
Sant. Jamenvisst, kosten påverkar mer än vi tror! Tips: mata inte din kille med sparris på er romantiska middag – men maxa gärna med sallad och fruktsallad /gärna med en liten touch av ananas). Sedan är det ju inte alla som bryr sig om smak och lukt … men samtidigt många som gör det.

Myt 6: Du är inte flickvänsmaterial om du har sex på första dejten.
Falskt. Lever denna myt verkligen fortfarande?! Fråga dina parvänner hur många som hade sex direkt, så ska vi se till att den där myten självdör ganska snart. Med det inte sagt att det är tvärtom heller. Snarare att du är flickvänsmaterial (om du nu vill vara det) om du följer ditt hjärta och din magkänsla och gör vad du känner är rätt för dig, oavsett om det betyder att hippa i säng efter tio minuter och en halv mojito eller ett år och en förlovningsring.

Nothing is easy with a broken heart.

nej, usch fu och blää nu blir det nog läggdags för mig. imorgon har jag en bra dag att se fram emot. ska till skolan och ha en asrolig lektion då vi fortsätter med våran "film" med bild. de där stop motion som jag pratade om för en vecka sen. sen kommer jag hem och förhoppningsvis är min pojkvän här då annars ska jag börja planera inför kvällen då lite festligheter väntar. men nu säger jag godnatt så blir det mer om det imorgon. Godnatt då! :)

I lick my gun when i'm done, cuz i know that revenge is sweet.

tjenare alla sötisar, har varit ute och promenerat med caroline och andrea nu i någon timme och mina fingrar är isbitar. imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, så ska försöka somna i någelunda bra tid. men jag vet hur de slutar när jag säger så, brukar ligga vaken till kanske 3, 4 på natten så ska man upp igen halv 7. menmen, nu ska jag göra lite varm oboy och försöka tina upp mina händer lite.

6 tips till bättre förhållanden!

Är du och din partner nere i en svacka med onödiga bråk och missförstånd? Behöver ni en nystart i er relation? Med hjälp av Eva Ruszs sex relationskoder kan ert förhållande bli bättre på bara en vecka!
Kod 1: ”Söka” – ställ frågor
Fråga din partner hur dagen har varit, vad han/hon har gjort, tänkt och känt. Ingen fråga är för dum! Var nyfiken och intresserad, det brukar smitta av sig.
Kod 2: ”Anknytning” – kroppskontakt
Rör varandra varje dag - kramas, pussas, håll handen och ge varandra massage. Alla andledningar att få pilla är bra! Kladda ordentligt, som om ni vore nykära!
Kod 3: ”Sex” – jobba på närheten
Mys så fort tillfälle ges! Och håll om varandra när ni ligger i soffan. Det behöver inte leda till sex, men det är självklart inte negativt om det händer. Viktigast är att ni är nära varandra.
Kod 4: ”Kommunikation” – prata
Försök att undvika bråk genom att prata igenom eventuella frågor och missförstånd som uppstår, innan ni blåser upp det till ett stort problem!
Kod 5: ”Team” – samarbeta
Gör saker tillsammans (annat än att ligga i tv-soffan). Varför inte ta regelbundna promenader? Peppa och kom närmare varandra genom att uppleva saker ihop. Det är lika viktigt att umgås med varandra som att ha egentid.
Kod 6: ”Relationshälsa” – bry er
Våga be om hjälp. Det kan handla om småsaker i vardagen, till exempel att få hjälp med disken eller att be om skjuts någonstans. Huvudsaken är att ni vågar fråga. Och bryr er om varandra.
Är du och din partner nere i en svacka med onödiga bråk och missförstånd? Behöver ni en nystart i er relation? Med hjälp av Eva Ruszs sex relationskoder kan ert förhållande bli bättre på bara en vecka!

1. ”Söka” – ställ frågor
Fråga din partner hur dagen har varit, vad han/hon har gjort, tänkt och känt. Ingen fråga är för dum! Var nyfiken och intresserad, det brukar smitta av sig.

2. ”Anknytning” – kroppskontakt
Rör varandra varje dag - kramas, pussas, håll handen och ge varandra massage. Alla andledningar att få pilla är bra! Kladda ordentligt, som om ni vore nykära!

3. ”Sex” – jobba på närheten
Mys så fort tillfälle ges! Och håll om varandra när ni ligger i soffan. Det behöver inte leda till sex, men det är självklart inte negativt om det händer. Viktigast är att ni är nära varandra.

4. ”Kommunikation” – prata
Försök att undvika bråk genom att prata igenom eventuella frågor och missförstånd som uppstår, innan ni blåser upp det till ett stort problem!

5. ”Team” – samarbeta
Gör saker tillsammans (annat än att ligga i tv-soffan). Varför inte ta regelbundna promenader? Peppa och kom närmare varandra genom att uppleva saker ihop. Det är lika viktigt att umgås med varandra som att ha egentid.

6. ”Relationshälsa” – bry er
Våga be om hjälp. Det kan handla om småsaker i vardagen, till exempel att få hjälp med disken eller att be om skjuts någonstans. Huvudsaken är att ni vågar fråga. Och bryr er om varandra.

åååh va bruna ben jag hade :( vill ha sommar!!

jag ger upp. nu har jag försökt ändra fram och tillbaka i min design och ingenting blir som det ska. blir så himla arg.. har en bild i huvudet hur jag vill att jag ska se ut, men självklart går de inte och fixa det. ångest -.- så nu ger jag upp. låter den vara så här äcklig. glömde bort och äta frukost och de känns ska jag tala om för er. känns väl lite så där att jag måste egetnligen vara på stan om 10 minuter, och jag ligger fortfarande här i sängen. nu måste jag skynda mig. hörs om ett tag igen.

ont i nacke, rygg och armar :(

Godmorgon, känns som att jag måste börja ställa alarm. mitt huvud mår inte bra av att vakna halv två alla dagar då jag är ledig och sen halv 7 dom dagarna jag går i skolan. men iaf idag är det torsdag och dagens planer är att träffa min efterlängtade caroline, hon har några ärenden på stan som vi ska avklara och sen måste jag köpa godis. de är ett MÅSTE! men nu mina kära vänner, ska jag gå och äta frukost! Ha en bra dag!
den bjuder jag på!

100 things i wanna do before i die

24. vara modell
Tumblr_lwrv70clxu1r5zh33o1_500_large

Dagens låt!


Så kontrar du raggningsreplikerna!

Replik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”
Replik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”
Replik: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”
Replik: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”
Replik: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”
Replik: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”
Så besvarar du en riktigt lökig raggningsreplik...

Replik:
”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Replik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Replik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Replik: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Replik: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Replik:
”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Replik: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”

People say you don't know what you've got until it's gone, Truth is, you knew what you had, you just thought you'd never lose it.

nu är det nog dags för mig att säga godnatt, ska inte sova riktigt än, men ska lägga mig i sängen iaf och kolla några avsnitt av andra avenyn.  det är verkligen ett pogram som är beroendeframkallande. kan bara inte sluta titta. de jobbiga är att det är 100 avsnitt på sesong 1. och de är tre sesonger än så länge. har många dagar och se fram emot haha. nej nu ska jag avsluta här, sov gott alla fina!

I don' exactly hate you, but if you were on fire and i had water, i'd drink it.

ojdå, har nog hittat en person som inte är så säker i sig själv. men som tydligen mår bättre av att skriva skit om andra. för det första, jag påstår inte att jag är världens snyggaste. de gör jag absolut inte. jag vet det själv men de finns folk som tycker jag ser bra ut. vad ska jag göra åt saken liksom? är jag deras smak så får jag väl vara det. men bara för de påstår inte jag att jag är SKIIIT snygg. för det andra, jag skulle jätte gärna vilja veta vad DU hör för saker om mig. lite intressant faktiskt, eftersom de ända jag gör nu förtiden är att sitta hemma? finns liksom inte så mycke o snacka om då. men de skulle va kul och veta. och för de trejde, otrogen? vill du förstöra, fine. lycka till säger jag bara. men känner man mig så vet man hur jag är. och folk vet att otrohet är det värsta jag vet, så varför skulle jag vara det? och populär, de skulle vara roligt och veta vad du menar med det? men dina åsikter trycker inte mer mig. tycker du jag är en bitch, haha tyck de då. jag skiter i det. men kul att du berättar saker iaf, och en sak ska du veta, jag tänker fan inte ändra på mig. stör du dig är det ditt problem, inte mitt. och nästa gång, innan du skriver ut saker på internet, så kan du väl komma och prata lite med mig först. tack. puss och kram och ha ett bra liv! :)

never mind i'll find someone like you

nu börjar det bli dags för mig att fixa det sista, sen tar jag mig vidare mot andrea där max hamburgare väntar. efter det tar vi oss vidare till våran gamla skola, där vi gick från 7-9an. dom har nämnligen öppet hus så vi tänkte hälsa på dom lite. sen får vi se vad som händer. men vi får höras mer om de senare. nu ska jag fixa de sista. byee!!

If you can't win, lose like a champion.

så där ja, somnade om ock vaknade nu. känns väl inte riktigt okej med tanke på att de är skit fint väder ute. funderar på att gå ut och ta en lite promenad med mig själv och kameran. rensa tankarna lite och komma hema med fina nya bilder. vi får se om jag orkar men de skulle vara skönt, med frisk luft och lite sol. jag hör av mig om ett tag iaf, så får vi se hur det blir! Ha en fin onsdag

Då var de dags igen då


dööö trött

godmorgon allihoppa jag skriver om ett tag puss

Dagens låt!


100 things i wanna do before i die

23. äga en jätte stor gardebrob (glömt va de heter)
Img1463868214_large

9 knep som gör dig till ett proffs på att kyssas

Spana in 9 kysstips som garanterat gör din partner knäsvag!

Håll tillbaka
Håll tillbaka lite, lite precis innan kyssen. Ett enkelt trick för att få din kysspartner att tråna lite extra efter dig.
Gnid läpparna
Fukta läpparna och gnid dem fram och tillbaka mot din partners läppar utan att använda tungan. Det sköna kittlet är en underbart pirrig uppvärmning.
Lätta smekningar
Mjuka läppar, mjuk tunga och mjuka händer. Smek din älsklings kind bakåt från kinden med din handflata och dra fingarna genom håret. Smek rygg och nacke varsamt genom hela kyssen.
Viska
Komplimanger och ömma viskningar i örat gör garanterat din partner knäsvag.
Variera kyssen
Växla mellan att kyssa din partner mjukt och försiktigt och sedan lite hårdare och intensivare. Ett tips är ett trycka din partner bakåt mot en vägg med hjälp av din egen kropp under den intensivare delen.
Var iskall
En varm sommardag är det riktigt härligt med en iskall kyss. Sug på en isbit till den blir riktigt liten och svälj den innan du kysser din älskling. Även glass eller kall dricka funkar bra att kyla ned munnen med.
Ögonkontakt
Blunda under kyssen, pausa ett par sekunder och titta din älskling djupt i ögonen innan du kysser honom eller henne igen… Det kommer att pirra i hela kroppen, vi lovar!
Sug på läppen
Sug försiktigt in din partners över- eller underläpp i din mun och sug i ett par sekunder innan du släpper taget och fortsätter kyssas.
Ömhetstecknet
Ta en paus och pussa mjukt och försiktigt din älsklings panna innan du fortsätter kyssen. Detta är ett svårslaget kärlekstecken eftersom det utstrålar starka ömhetskänslor.
Håll tillbaka
Håll tillbaka lite, lite precis innan kyssen. Ett enkelt trick för att få din kysspartner att tråna lite extra efter dig.

Gnid läpparna
Fukta läpparna och gnid dem fram och tillbaka mot din partners läppar utan att använda tungan. Det sköna kittlet är en underbart pirrig uppvärmning.

Lätta smekningar
Mjuka läppar, mjuk tunga och mjuka händer. Smek din älsklings kind bakåt från kinden med din handflata och dra fingarna genom håret. Smek rygg och nacke varsamt genom hela kyssen.

Viska
Komplimanger och ömma viskningar i örat gör garanterat din partner knäsvag.

Variera kyssen
Växla mellan att kyssa din partner mjukt och försiktigt och sedan lite hårdare och intensivare. Ett tips är ett trycka din partner bakåt mot en vägg med hjälp av din egen kropp under den intensivare delen.

Var iskall
En varm sommardag är det riktigt härligt med en iskall kyss. Sug på en isbit till den blir riktigt liten och svälj den innan du kysser din älskling. Även glass eller kall dricka funkar bra att kyla ned munnen med.

Ögonkontakt
Blunda under kyssen, pausa ett par sekunder och titta din älskling djupt i ögonen innan du kysser honom eller henne igen… Det kommer att pirra i hela kroppen, vi lovar!

Sug på läppen
Sug försiktigt in din partners över- eller underläpp i din mun och sug i ett par sekunder innan du släpper taget och fortsätter kyssas.

Ömhetstecknet
Ta en paus och pussa mjukt och försiktigt din älsklings panna innan du fortsätter kyssen. Detta är ett svårslaget kärlekstecken eftersom det utstrålar starka ömhetskänslor.

"i wanna be there for you."


Nu mina små kära vänner är det dags för mig att krya ner i sängen. eftersom jag är ledig imorgon så hade jag tänkt att kolla på några avsnitt av andra avenyn ;) typ de ända jag gör nu för tiden, men vafan bättre de än att stå ute och frysa ihjäl. dessutom finns det ändå ingenting man kan göra ute. men jaa, nu blir det sängen iaf. så vi hörs imorgon igen! puss godnatt! :)

I will never leave him. No matter what.

hemma igen efter en iskall kväll på stan med andrea. kan inte påstå att vi gjorde något speciellt men de va väl kul ändå. men kallt som sagt. imorgon är det onsdag och jag är ledig hela dagen. så då väntar nya äventyr. förhoppningsvis så håller jag mig innomhus så jag inte fryser ihäl av kylan. skit samma nu ska jag äta mackor. puss

It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

hemma igen efter en låång dag i skolan. är hungrig som ett litet barn och väntar nu på att maten ska bli klar. efter jag käkat och så blir det att ta de lugnt fram till kvart i 7 då jag tar bussen tillbaka till stan och möter upp andrea. och va vi har för planer får vi se. antingen gör vi en top hemlig greje som ingen får veta om, eller så försöker vi få liv i våra liv. aja nu är maten redo för att bli uppäten. hörs snart igen!

ååååh KILL MEE så snygga dom är!!

jeffrey campbell
två av mina favoriter, men de finns många flera!

100 things i wanna do before i die

22. kyssas under ett vattenfall
847897-10-1326744343931_large

visste du att...

visste du att: Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.

Dagens låt!


finally found the one, that's you

Godmorgon snyggingar, är trött som .... jag vet inte vad, men är på bra humör idag och känner att de kan bli en bra dag även fast vi har 2 och en halv timmes håltimma. aja jag måste börja fixa mig och äta frukost innan jag ska röra mig mot skolan. så jag hoppas ni får en bra tisdag allihoppa, så hörs vi när vi hörs! :)

Det sägs att änglar är osynliga, men jag ser min Mamma varje dag

nej men va säger ni, kanske är dags att avsluta den här dagen nu. imorgon är det upp tidigt som gäller, alarmet är ställt på halv 7 och då är det bara att gå upp och börja fixa sig. hinner jag så blir det väl ett litet godmorgon inlägg också. de beror på hur trött jag är. ville bara påpeka att jag hatar tisdagar också, då vi går i skolan från halv 9 till kvart i tre. men mellan halv 10 och 12 har vi hål timme, och i min skola finns det absolut ingenting och göra. stirra in i en vägg och frysa, de är typ de?!?! nej nu är klockan mycket. Godnatt kära ni ♥

15 sextips

1. KOPPLA BORT TANKARNA
Fokusera rätt under sexet! Släpp alla tankar på hur du ser ut eller vad du ska göra senare och känn istället efter hur skönt det här.
2. INTE ALLTID HELA VÄGEN IN...
För många är de första centimetrarna av slidan de känsligaste - så be din kille varva med kortare stöt!
3. KNIP!
Prova att knipa med slidmusklerna när han är inne i dig. Kan göra att sexställningen känns helt annorlunda!
4. RID MED GUNG
Prova att gunga (försiktigt!) fram och tillbaka med underlivet när du rider honom. Då kan du stimulera både g-punkt och klitoris vilket förhoppningsvis slutar med en fantastisk orgasm!
5. SEXLEKSAKER
Var inte rädd för att introducera en sexleksak! Använd er av en liten vibrator eller minidildo och låt den snarare kompensera än ta över killens roll. Ett hett tips är att låta killen utforska dig med en vibrerande dildo!
6. ONANERA TILLSAMMANS
Bestäm er för att inte ha sex med varandra, utan bara med er själva - samtidigt. När ni onanerar tillsammans blir ni framför allt supersugna på nästa sexstund, och ni kan också snappa upp hur den andra gillar att bli smekt.
7. ANVÄND HANDFLATAN
Be honom att gnida handflatan mot din klitoris medan två av hans fingrar glider in och ut ur dig.
8. TORKA
Upplever du att friktionen försvinner för mycket när du blir väldigt våt? Ta en kort paus med hångel så att du hinner "torka till" eller spring på toaletten en snabbis så får du snabbt tillbaka friktionen!
9. LIGG OVANPÅ
Stimulera klitoris när du rider honom genom att lägga dig ner mot hans överkropp. Både intimt och superskönt!
10. PENSLA PÅ
Överraska pojkvännen med chokladfärg och penslar och måla varandras kroppar – slicka sedan upp det. Både gott, hett och leder till skön njutning!
11. GLID PÅ KLITORIS
När du använder glidmedel, ta det inte bara på din kille utan även på din klitoris! Glidmedlet kommer att hjälpa honom hitta små nerver du inte trodde fanns.
12. STÅ UPP
Man behöver inte alltid ligga för att ligga. Ställ er upp och kom åt från helt nya vinklar!
13. GLÖM INTE PUNGEN
Sträck bak handen och fingra försiktigt på killens pung när ni har sex i "doggystyle". Blir en mer intensiv njutning för många killar!
14. TRYCK
Be din kille att trycka lätt på nedre delen av din mage när han är inne i dig. Då hittar ni G-punkten lättare!
15. KYLIGT!
Prova att suga på en isbit innan ni går ner på varandra. Vi lovar en häftig upplevelse!
1. KOPPLA BORT TANKARNA
Fokusera rätt under sexet! Släpp alla tankar på hur du ser ut eller vad du ska göra senare och känn istället efter hur skönt det här.

2. INTE ALLTID HELA VÄGEN IN
För många är de första centimetrarna av slidan de känsligaste - så be din kille varva med kortare stöt!

3. KNIP!
Prova att knipa med slidmusklerna när han är inne i dig. Kan göra att sexställningen känns helt annorlunda!

4. RID MED GUNG
Prova att gunga (försiktigt!) fram och tillbaka med underlivet när du rider honom. Då kan du stimulera både g-punkt och klitoris vilket förhoppningsvis slutar med en fantastisk orgasm!

5. SEXLEKSAKER
Var inte rädd för att introducera en sexleksak! Använd er av en liten vibrator eller minidildo och låt den snarare kompensera än ta över killens roll. Ett hett tips är att låta killen utforska dig med en vibrerande dildo!

6. ONANERA TILLSAMMANS
Bestäm er för att inte ha sex med varandra, utan bara med er själva - samtidigt. När ni onanerar tillsammans blir ni framför allt supersugna på nästa sexstund, och ni kan också snappa upp hur den andra gillar att bli smekt.

7. ANVÄND HANDFLATAN
Be honom att gnida handflatan mot din klitoris medan två av hans fingrar glider in och ut ur dig.

8. TORKA
Upplever du att friktionen försvinner för mycket när du blir väldigt våt? Ta en kort paus med hångel så att du hinner "torka till" eller spring på toaletten en snabbis så får du snabbt tillbaka friktionen!

9. LIGG OVANPÅ
Stimulera klitoris när du rider honom genom att lägga dig ner mot hans överkropp. Både intimt och superskönt!

10. PENSLA PÅ
Överraska pojkvännen med chokladfärg och penslar och måla varandras kroppar – slicka sedan upp det. Både gott, hett och leder till skön njutning!

11. GLID PÅ KLITORIS
När du använder glidmedel, ta det inte bara på din kille utan även på din klitoris! Glidmedlet kommer att hjälpa honom hitta små nerver du inte trodde fanns.

12. STÅ UPP
Man behöver inte alltid ligga för att ligga. Ställ er upp och kom åt från helt nya vinklar!

13. GLÖM INTE PUNGEN
Sträck bak handen och fingra försiktigt på killens pung när ni har sex i "doggystyle". Blir en mer intensiv njutning för många killar!

14. TRYCK
Be din kille att trycka lätt på nedre delen av din mage när han är inne i dig. Då hittar ni G-punkten lättare!

15. KYLIGT!
Prova att suga på en isbit innan ni går ner på varandra. Vi lovar en häftig upplevelse!

Boys, if you don't look like Calvin Klein models, don't expect us to look like Victoria Secret Angels.

det ska komma en ny design så småning om. jag måste bara komma på hur jag vill göra den. och tro inte nu att de blir värsta, värsta för de blir det inte. men någon enkel och stil ren. vi får se helt enkelt. har testat en ny header. och den kommer inte vara på plats så länge. ska försöka fixa den nya designen i veckan, om jag har tid/orkar.

forever aloneHAHAHA såå sant!!

400028_301930439849953_257947434248254_898546_1657888267_n_large

Sometimes you have to forget what you want, to remember what you deserve

nu har pojkvännen min draigt här i från och jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla några avsnitt av andra avenyn. och sen tagga skolan imorgon då. har läxa också som jag inte riktigt har kommit ihåg med. så de kanske är dags och ta tag i de. aja jag hör av mig om en stund igen iaf så får vi se vad jag har hittat på då.

Lita aldrig på någon, kom ihåg att djävulen en dag var ängel

ändrade planer ännu en gång, andrea blev sjuk så tror inte jag ska träffa henne, istället kommer nashwan hit, de som va planerat från första början. jag och planera de går inte riktigt ihop. alltid är det någonting som ändrar sig. de är nog därför jag tar dagen som den kommer. aja har precis ätit frukost iaf och ska nu hoppa in i duschen. så vi hörs senare!

godmorgon!

Godmorgon, klockan är halv två snart och jag öppnade precis mina ögon. inte bra, är hur trött som helst men ska upp och duscha så jag kanske vaknar till. pojkvännen min kommer inte idag, istället ska jag träffa andrea när hon slutar skolan. det är dagens planer. nu måste jag på toa innan jag kissar på mig. byee

visste du att...

visste du att: Internet består till 61 % av porr.

100 things i wanna do before i die

21. kyssas under eiffeltornet
409200_256262784447567_179795692094277_622507_1955266376_n_large

Dagens låt!


I skolan lär vi oss först läxan sedan kommer provet. I livet kommer provet först och sedan lär vi oss läxa

tjenare gott folk, nu är klockan halv två och jag skulle ju lägga mig tidigt? va fan hände med de liksom? aja ingen skola imorgon så kan ju va glad för de iaf. imorgon kommer världens bästa hit och va vi ska göra de återstår väl att se, sen så imorgon blir det att sova tidigt iaf. tisdag blir det back to school. aja godnatt kära ni, och hoppas ni får en bra vecka!

When I'm good I'm very, very good, but when I'm bad, I'm better.

nu har jag äntligen tagit insenativet till att gå och duscha. de som jag skulle göra vid halv 2. ligger iaf i min säng nu men en handuk runt skallen och ska väl ta och göra en toas snart. sen även fast jag är ledig imorgon så blir det nog att lägga sig tidigt idag iaf. eller aa ska försöka. eller så får jag dygna och sen hoppas på att jag är skit trött tills på tisdag. vi får se hur jag gör. ska avsluta här nu. puss!

ovanligt vaaa?!?! :-D


life is what u make it.

Är hur uttråkad som helst, ligger i min säng och ska gå och duscha, som jag skulle gjort för tre timmar sen egentligen. men orkar verkligen inte röra på mig. men jag måste, så småning om. är skit hungrig också för den delen. jag som sagt att jag ska börja äta mycke, och försöka gå upp lite iaf. inte direkt en bra början på de men va fan gör man när man inte kan?! får väl opirera in fett i kroppen på mig?! nej nu måste jag gå äta. bye!

Det finns ingen bättre än dig! ♥


Älska med mig!

Hon stod i köket och förberedde äggkoket
Han kommer in och hon vänder sig om och säger:
Älska med mig!
Han skiner upp och tänker detta är min lyckodag!
Rädd att hon ska ångra sig sveper han ner henne
... ... rakt där på stället rätt på köksbordet och ger järnet .

När akten är över reser hon sig upp och säger
- Tack, och fortsätter att stöka i köket.
Mer än konfys säger han:
- Vad i allsin dar var detta om? 
Hon svarar: 
Äggklockan är trasig och du vill ju alltid ha dina ägg löskokta...

100 things i wanna do before i die

20. shoppa i new york!
396332_302014759849230_100001221260793_910581_640475480_n_large

Girls, being beautiful doesn’t make you nice. Being nice makes you beautiful..

Går kvällen blev mycket lyckad. väldigt god mat också för den delen. vi delade mycke skratt och flummiheter tillsammans, spelade även med andra ord. ett skit roligt spel. fast de gäller ju o ha kundskap när man spelar de. OCH KUNNA LÄSA. vi bytte lag och den jag var med hela tiden, förlorade. aå vi kom fram till att jag är sämst :( haha. nu är jag äntligen hemma igen och ska hoppa in i duschen hade jag tänkt. senare får vi se vad som händer. :)

Dagens låt!


smile lika a bitch


^^


mot skogen

nu är jag redo för att strax röra mig mot bussen. möter upp lite tjejer på stan och sen tar vi oss vidare till hölö där kvällen och natten kommer spenderas. det är nämnligen så att anna ska ha tjej middag så ska vi äta och hitta på massor av annat skoj där. men som sagt så följer kameran med och det kommer förmoligen massa härliga bilder sen. nu måste jag fixa det allra sista sen ger jag mig av.

visste du att...

visste du att: Det finns 20 gånger mer får än människor på Nya Zeeland.

lugn och ro!

Kalle kom in på puben och såg dyster ut.
- Vad har hänt? undrade polarna.
- Jo, jag hade varit ute och kört långtradare hela veckan och då jag kom hem på lördagen så var man ju lite tänd på gumman. Vi kröp i säng och körde igång, och det var då grannen bultade i väggen och skrek:
- NU FÅR NI FAN I MIG SLUTA... MAN KAN VÄL FÅ LITE LUGN ÅTMINSTONE ÖVER HELGEN.

Du lämnade en vänskap för ett förhållande

våran vänskap finns inte kvar

Dagens låt!


Don't play a game with a girl who can play better

Godmorgon, blev lite sent igår även fast jag inte gjortde något speciellt. åkte runt i blien med två grymma personer och de va väl typ dagens höjdpunkt på hela dagen igår. men idag är det lördag och jag är bjuden på tjej middag, så de ska bli mysigt. kommer ha med mig kamera, så de kommer bli massor av roliga bilder, när vi käkar, bastar och hittar på massa annat bus. nu ska jag gå och äta lite frukost. så vi hörs om en stund igen!

100 things i wanna do before i die

19. Skaffa ett barn
847897-10-1326744356632_large

Bilden säger allt!


lyckan son uppstår när man är skit sugen på godis. så går man ut till köket och där står en godispåse. kärlek!!!


10 steg till perfekta ögon

1. Börja med att lägga en primer på ögonlocken. Den gör det lättare för ögonskuggan att fästa och gör att din ögonmakeup håller längre. Har du inte tillgång till primer kan även foundation eller en tunn concealer funka. Men var i så fall uppmärksam och se så att concealern inte irriterar ögonen.

2. Välj tre nyanse av den färg du önskar. En skimmrande, nästan vit eller beige, en i en mellanstark nyans och en något mörkare ton av samma färg.

3. Om du vill använda kajal i innerögat så lägg den nu, vitt förstorar ögonen medan svart ger intensitet.

4. Lägg den ljusa ögonskuggan över hela ögonlocket. Eftersom att den är lite skimrande kommer den att skapa ett bra underlag för att lägga på och arbeta med mer färgstarka nyanser.

5.
Markera globlinjen genom att lägga den mörkaste nyansen från globlinjens ytterkant och inåt. Globlinjen är den linjen som går ovanför ögonlocket. Lägg ytterliggare lite mörk skugga från globlinjens ytterkant och ner mot fransraden så att de bildar en trekant i den yttre delen av ögonlocket.

6. Använd mellantonen och lägg den i mitten på ögonlocket. Arbeta i övergången mellan färgerna så att nyanserna flyter ihop.

7. Ta den ljusaste nyansen och lägg lite i innerögat. Arbeta in färgen i mellantonen så att övergången blir jämn. Ögonlocket ska nu gå från ljus till mörkt men inte vara uppdelat i tre ränder.

8. Glöm inte underögat!
Använd en tunn, hård pensel och lägg den ljusaste färgen i innerögat. Låt den övergå i mellantonen. Om du vågar kan du låta mellantonen övergå i den mörka tonen och knyta ihop makeupen under och över ögat i en knytpunkt. Det är jätteviktigt att knytpunkten är på exakt samma ställe på båda ögonen. Om inte, ger det direkt ett asymmetriskt intryck. Tycker du att det är svårt kan du avstå från att använda den mörkaste tonen under ögat. Fortsätt i så fall istället med mellantonen.

9. Applicera mascara.

10. Ögonbrynsmakeupen är bäst att applicera i hårens växtriktning. Utåt och uppåt, det skapar ett öppet och yngre intryck. Fixera med ögonbrynsmascara.

Min blivande man!


plus i kassan

håller just nu på och blir medlem på massor av olika sidor som jag sen vet att jag bara kommer bli irriterad på. men men en av dom är nämnligen plus i kassan, som en "bloggvän" tipsade mig om. så nu får vi se om det hjälper. har sätt och hört att det är massor av bra rabatter på många olika affärer. och när du blir medlem så bjuder dom dig på 25 kr. gilla deras sida på facebook och du får 25 kr till. två enkla steg och du är redan uppe i 50 kr. tycker du också ska testa. gratis att bli medlem!
http://www.plusikassan.se/index.php

gissa vad jag kollar på :-D


Stop motion

hemma igen efter en lååång dag i skolan. men också väldigt rolig dag. de som händer på bilden är de som vi har hållt på med hela eftermiddagen. det är alltså "stop motion" för er som inte vet vad det är så är det typ en film med bilder. om du inte förstog min jätte braiga förklaring så gå in på youtune och sök på stop motion så kommer det upp. nej nu ska jag avsluta här och gå och äta något. hejdå så länge! :)

Dagens låt!


Life is what you make it

somnade senare än vad jag trodde jag skulle göra. inte bra säger jag bara, nu är det helg iaf så de va ju tur det. men ändå. sitter här hur trött som helst och ska ta mitt feta arsle och kliva ut sängen vilken sekund som helst. då är det bara att sätta fart med och fixa sig och sen ta sig vidare till skolan. FUCK kom på nu att jag inte gjort den här förbannade jävla läxan.. aja får väl ta smällarna senare. vi hörs!

godnatt underbara ni!!


fuck livet!

jag kom precis hem efter en runda med bilen på stan. inte direkt en händelserik dag men den funka. var först med min pojkvän när han slutade skolan, sen mötte jag upp johanna och andrea, så vi gjorde ingenting alls typ, åkte runt i bilen bara. hämtade upp kenny och danne från östertälje och lyssnade på deras roliga resa dom hade varit med om dom senaste 48 timmarna. ja de va väl typ det. fick någon jävla mat chock eller något. va sugen på exakt allting och ville gå och köpa men ändå inte. ÅNGEST!! menmen hade lite hopp om att de skulle finnas något hemma, men icke sa nicke, här fanns de då fan ingenting mer än några äckliga morötter. fuck livet. skola imorgon.

100 things i wanna do before i die

18. Festa på en stor båt!!
Tumblr_lx8hjn2f821r29t5yo1_500_large

I said I'm over you, but every time my phone vibrates, my heart still wishes it's a text from you.


Till alla er som säger att man inte kan lita på någon. Man kan inte lita på er heller!

nu har precis min underbara, kära, fina pojkvän dragit här ifrån. mmm kärlek till honom. så jag hade tänkt få i mig något och äta och efter det så kommer johanna och andrea och hämtar mig. så ska vi göra någonting. antar att det inte blir så mycket vi ska göra, eftersom de inte finns något o göra?!?! men med trevligt sällskap så blir det alltid roligt. nu ska jag käka, tjingeling!

Tips på hur du kan somna lättare på nätterna

Akut hjälp – ”Klockan är 01.43 och jag vill somna nu!”
Du ligger vaken och skruvar på dig och bara känner hur det blir senare och senare och du blir helt enkelt inte trött! Vad kan man göra då?

1. Acceptera faktumet att du inte kan somna eller att du kommer att få lite sömn inatt. Du kommer att få en jobbig dag imorgon men det kan lösas till viss del med kaffe och dylikt. Det är inte hela världen! Genom att acceptera detta faktum tar du bort moment-22 stressen man får. Man blir stressad över att man inte kan somna och kan inte somna för att man är stressad. Strunta i att försöka. Njut av att du, just nu, är ledig och inte behöver göra nånting istället!

2. Lyssna på stillsam musik eller avslappnings-CD, gärna musik du kan utan och innan och som inte påkallar uppmärksamhet.

3. Drick mjölk eller varm choklad.

4. Ha penna och papper vid nattygsbordet. Har du får många tankar som cirkulerar i huvudet och att du egentligen inte vill släppa dem för att stressen av att glömma bort dem är värre än att ”jonglera” med tankarna. Skriv ner vad du tänker på och tänk på dem på morgonen. Vissa människor får sina bästa idéer när de försöker somna, fortsätt med det men skriv ner dem och gå vidare till att somna. Ligger du och ”jonglerar” idéer är det kanske precis det som hindrar dig från att somna.

5. Tänk på ett ämne som är lagom engagerande och bara det. Tänk på samma sätt in dig i ett halvtråkigt scenario. Exakt hur du kommer att ha dina morgonrutiner imorgon, vad du kommer att äta till frukost osv. På så sätt håller du dig borta från stressande ämnen men tråkar ut hjärnan tillräckligt för att den ska koppla av.

6. Ät något sockerrikt. Först får du en ”sockerchock” som gör dig väldigt pigg, sen sätter insulinet igång och "dippen” gör dig ”lägre” än innan. Tänk på hur man brukar känna sig efter en middag. Detta tips är dock långt ifrån ett säkert kort och kan ha motsatt verkan.

7. Precis som du kanske gjort just nu är det ibland bättre att stiga upp ur sängen och göra något helt annat istället för att ligga i sängen och grubbla.

Länkbyte!

Här är en spännande blogg med en härliga bilder.
tycker ni ska klicka in på den och besöka den.
och när ni ändå håller på så kan ni säga grattis till
kärleksparet som har 23 månader idag! :)

http://hillbergjohannaa.blogg.se/

right now


click to "follow" and you'll follow me

Nu har jag varit så ducktig att ta mig i kragen och bli medlem på bloglovin. vet att det är många som frågat mig om vi ska följa varandra där men jag har tyvär inte haft det. så i natt tänkte jag "jag ska nog ta me fan skaffa mig bloglovin" så gjorde jag det. så nu mina vänner, nu kan jag följa er hur mycke ni vill. Bara att fråga. behöver lite fler bloggar jag kan följa. just nu står det bara att jag följer tre stycken. så show me what you got!
bloglovin

if you don't mean what you say, then shut the fuck up!

Godmorgon och välkommen till gissa kändisen. kolla på bilden så låter jag er tänka en stund........ Ja men grattis du gissade rätt, det är jag som är på bilden, kul lek va? är iaf vaknen nu och ska lägga mig i ett bad innan älsklingen kommer hit. Sen blir det att umgås lite med honom och senare mot kvällen träffar jag nog andrea. mer än så vet jag inte, så kan inte berätta något mer för er. nu ska jag bada. hejs svejs så länge!

Länkbyte!

En blogg som hålls av två tjejer. Besök deras blogg, och in och kommentera.

http://lsas.blogg.se/

orka skriva uppsats becca?!?! - ursäkta mig. min mobil är rolig och skriva på??

Ååh vad arg jag blir på mig själv. nu är ju klockan redan halv fyra. jag skulle ju sova klockan 12 idag. vad hände med det? är inte ett dugg trött. skulle kunna dygna. men jag får så jävla ont i ryggen när jag bara ligger i sängen. Aja vi får se hur jag gör. funderar starkt på att skaffa sömntabletter så jag slipper dom här sena nätterna. slutar ändå bara med att jag ligger och tänker på massa onödigt skit. ska nog gå upp och göra lite tee och mackor. kanske ska vara vaken tills mamma ska till jobbet. Då kan jag ju alltid göra frukost på sängen åt henne. äsch får se hur länge till jag är vaken. whatever!!!!!! Godnatt!!!

Jag måste lugna ner mig...

... Jag måste börja inse saker nu.

loooooooove!!!


TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett par skor på en blogg. tycker du också ska ge det ett försök. :D du kommer till bloggen genom att klicka på den här länken! http://nielsens.blogg.se/2012/january/jeffery-campbell-tavling.html?_tmp=d758454e19fb20d07949ffeffdd324e27f9a96a4

At this moment 3.7 millions are sleeping, 2.3 millions are falling in love, 4.1 millions are eating. but only one cute person in the whole world is reading this. Good noght!

Tro det eller ej, men nu går jag och lägger mig. haha de rimmade. kul -.-' skit samma ska försöka att inte somna runt 4 i natt. även fast jag är ledig imorgon så har jag skola på fredag. så man måste ju lägga sig i tid för att orka. det kommer säkert bli att jag sätter på något avsnitt av andra avenyn så klockan lär väl bli 4 ändå innan jag hunnit somna. suck, menmen får skylla mig själv sen när jag ska upp kvart över 6 på fredag morgon. GODNATT!!

Dagens låt!


andra avenyn är beroendeframkallande

Dagen har i stortsätt spenderats tillsammans med emelie. vi gjorde väl ingenting speciellt men det var roligt ändå. vet inte hur länge sen det va vi träffades sisst. då menar jag att det va länge sen vi umgicks tillsammans. är iaf hemma och har varit det sen några timmar tillbaka. har fastnat med tv serien andra avenyn, så tror jag har kollat 24 avsnitt på två dagar. fy mig, fortsätter jag så här så kommer jag inte ha något liv kvar. nu ska jag iaf äta lite kvällsmackor sen blir det några avsnitt igen... ;) haha

i<3yousick of crying, tired of trying, yeah i'm smiling but inside i'm dying

nu är jag färdig fixat och nu är det också bara 20 minuter kvar tills bussen går. jag hade tänkt fixa det sista och sen klä på mig och gå ut. möter som sagt upp emelie på stan, och vet inte när jag kommer ha tid att uppdatera igen. men de lär vi väll märka. oj nu är de 10 min kvar. nu måste jag skynd mig. puss hejs

i got the point that i should leave you alone, but we both know i'm not that strong.

Godmorgon, fick planer att göra direkt när jag vaknade. ska nämnligen träffa den här tjejen på bilden. och jag kan tala om för er att det var hundra år sen jag träffade henne. finns säkert en hel del att prata om. men mer om de senare, nu ska jag börja fixa mig. om exakt två timmar ska jag vara nere på stan då jag möter upp emelie. så jag hör av mig om ett tag igen :)

Dagens låt!


En bild säger mer än tusen ord.

trotts att jag är ledig imorgon som jag är varje måndag, onsdag ock torsdag, så hade jag tänkt krypa ner under täcket nu och se några avsnitt av andra avenyn. sen blir det ock såva. sen imorgon får vi se vad som händer. ingenting speciellt planerat. men en sak som är säker, jag ska inte bara sitta hemma imorgon. de va skönt och ligga i min säng hela dagen aa, men min kropp börjar verka och allt blir bara fel. aja sova, godnatt :)

A wise girl kisses but doesn't love, listens but does't belive and leavs before she is left.

Hallå kära ni, enda sen jag kom hem från skolan (14:30 ungefär) så har jag bara legat i min säng och nästan halv sovit. jag har nog sovit för lite som här dagarna så när jag fick gå upp redan klockan halv 7 imorse så blev det verkligen en chock för mig. skrev ju i ett tidigare inlägg att jag grät när jag vaknade. och de är 100% sanning... haha självmordsbenägen på morgonen!! whatever, hela dagen har jag legat och kollat på hur många avsnitt av andra avenyn. grym serie enligt mig. nu ska jag fortsätta kolla. hörs senare :)

just nu: andra avenyn


Fuck what they think.


Det här fick bli min lunch i skolan idag och när jag kom hem för ett tag sen kände jag att jag måste få i min något och äta. de är så konstigt dedär, jag går och små äter hela tiden, men jag KAN verkligen inte gå upp i vikt. spelar ingen roll om jag sitter hemma en hel vecka i rad, och bara äter och sitter vid datan. det händer absolut ingenting på mig. skumt de där. endel skulle göra vad som helst för att gå ner i vikt. tro mig jag förstår er, jag skulle göra vad som helst för att gå upp i vikt!

Godmorgon kära ni

Gråter för att jag är så trött...

En himla har fastnat i mig

En kvinna ligger naken och solar på hennes ballkong. då en himla åker förbi och åker in i henne. full av panik springer hon runt i stan för att komma till närmaste sjukhus. alla som satt i vänterummet såg att det här va panik så hon fick gå före allihoppa. När hon kommer in till docktorn frågat docktorn vad som hänt.

- Jag låg naken och solade på min ballkong, då åkte en humla in i mig.
- Du kan vara lugn säger docktorn. Be din kille smörja in den med honung och sen stoppar han in den och då fastnar humlan. då är det bara för honom att dra ut den igen.
- men jag har ingen pojkvän svarade kvinnan.
- då får jag göra det istället.

docktorn började smörja in den med honung sen stoppa han in den. kvinnan märkte att det började gå lite snabbare och hon frågar docktorn vad gör du för något?!?!

- Jag ångra mig, jag skjuter den jävlen istället.

I'm a matchmaker

Nu är det så här att min bror har lite ångest över hans singel liv. det är liksom lite panik, så tänkte bara berätta för er att de finns en kille som heter Andy Barmousa som är trött på sitt singel liv här i södertälje. 


söker en tjej som är 95a - 91a.
hårfärg spelar ingen roll. blond de är bara ett plus.
hon ska gilla att mysa, fotboll, festa då och då, inte för mycket.
hon ska ha bra stil. 
Fakta om honom:
Han är 93a
han spelar fotboll
Han är rik
Han åker limosin hela tiden?!?!
Han är snäll, och skulle göra vad som helst för en tjej
Han är rolig
Svart hår, mörka ögon

någon som är intresserad? kolla upp han på facebook och skriv till honom.
Han heter som sagt Andy Barmousa. skynda på nu, de kanske blir din största kärlek!

från en bar till en annan

just nu sitter jag med sandra på hennes jobb. dagen har spenderats med henne och vi har väl inte gjort något speciellt. Vi var på lounge och tog en cola. det är typ som en bar här i södertälje. Sen gick vi vidare till croc's inn där sandra sitter och jobbar på förfullt. eller egentigen sitter hon och dricker cola och håller på med mobilen. soft jobb?!?! Haha aja nu ska jag vara så sociall jag kan. hörs senare :-)

right now


i'm not perfect, i make mistakes, i hurt people. but when i say sorry i mean it


Nu är sandra på väg hit och jag ska ta lite modell bilder på henne. det är de vi hade planerat idag. sen så kommer vi säkert inte göra det exakt hela dagen. blir säkert att vi tar oss ner till staden och träffar någon eller något sånt. de får vi se sen. nu ser jag henne utanför fönstret så nu måste jag avsluta här. byebye

100 things i wanna do before i die

17. Vara i ett parfekt förhållande. √

breakfast

godmorgon allihopa säger jag när klockan är kvart över 2. skööönt att man ska upp kvart över 6/ halv 7 imorogn.. suck, kommer aldrig palla. kul iaf att det var så många som gillade mitt tips. :-) men iaf, sitter just nu och väntar på att sandra ska komma hit. så ska vi göra något skojigt. först ska jag fixa mig. sen får vi se vad vi hittar på. hör av mig om ett tag igen. hoppas ni får en bra start på nya veckan! :-)

Så får du dina ögonfransar att hålla sig böjda.

Har ni märkt att när ni använder er utav en ögonfransböjare så ser fransarna först perfekta ut! Dom böjer sig precis som ni vill, men när ni sedan kollar i spegeln ca 10 minuter senare så har dom lagt sig ner igen och ser inte sådär långa och fina ut längre!
Är du en utav dom så har jag isåfall ett tips till dig nu!
Det du behöver är:
1. En ögonfranbörjare
2. En hårfön
Ta fram din ögonfransböjare och en hårfön. Starta hårfönen och lägg ögonfransböjaren framför varmluften som kommer ut ur hårfönen! Låt den vara kvar där i några sekunder, se till att den inte blir alldeles för varm så att du kommer bränna dig.
Sen är det bara att böja fransarna som vanligt! Detta tips funkar perfekt, du slipper investera i en dyr ögonfransböjare med inbyggd värme, detta funkar prima ballerina! Tänk hur en plattång funkar på ditt hår, lika kan du tänka med ögonfranböjaren! Alltså värms fransarna upp och böjs och stannar så som du vill ha dom. Efter detta så bestämmer du såklart själv om du vill använda mascara eller inte, det är upp till dig
Har ni märkt att när ni använder er utav en ögonfransböjare så ser fransarna först perfekta ut! Dom böjer sig precis som ni vill, men när ni sedan kollar i spegeln ca 10 minuter senare så har dom lagt sig ner igen och ser inte sådär långa och fina ut längre!

Är du en utav dom så har jag isåfall ett tips till dig nu!


Det du behöver är:
1. En ögonfranbörjare
2. En hårfön

Ta fram din ögonfransböjare och en hårfön. Starta hårfönen och lägg ögonfransböjaren framför varmluften som kommer ut ur hårfönen! Låt den vara kvar där i några sekunder, se till att den inte blir alldeles för varm så att du kommer bränna dig.

Sen är det bara att böja fransarna som vanligt! Detta tips funkar perfekt, du slipper investera i en dyr ögonfransböjare med inbyggd värme, detta funkar prima ballerina! Tänk hur en plattång funkar på ditt hår, lika kan du tänka med ögonfranböjaren! Alltså värms fransarna upp och böjs och stannar så som du vill ha dom. Efter detta så bestämmer du såklart själv om du vill använda mascara eller inte, det är upp till dig

Otorhet

någonting jag inte förstår mig på, det är hur en människa kan vara otrogen. Jag fattar inte själva grejen med att vara otrogen. varför vill man såra en människa som verkligen älskar än, genom att vara med en annan? och den dåligast ursäkten man kan komma med är "jag var full, så visste inte vad jag gjorde". det där är bara bullshit. kan man inte kontrolera sig när man är full, så ska man heller inte vara påverkad av alkohol då heller, när man är i ett förhållande. är det så att du börjar tröttna på din flickvän/pojkvän, säg det då till henne/honom. ärlighet varar längst. och sanningen sårar mindre. vill ni så gärna vara med någon annan, gör slut med dig flickvän/pojkvän innan då. berätta hur allt ligger till istället för att gå bakom ryggen. som sagt, ärlighet varar längst. tänk till innan ni gör något dumt.

why is everyone so fucking stupid?

nu har precis nashwan dragit här ifrån och jag ska väl lägga mig i sängen. ska jag vara ärlig så har jag fortfarande ångest över nyår. eller de jag minns har jag ju inte ångest över. men vafan de har gått 15 dagar nu och jag tycker att någongång borde väl ångesten försvinna? någongång måste jag väl börja fatta att jag aldrig kommer få reda på mer än det jag redan vet. ååh. de är de där som ger mig ångest. nej usch fy, nu blev jag hungrig. ska gå och äta något gott. hörs snart :)

faan va snygga mössor!

http://shop.ziperall.se/

Länkebyte!

Här en en tjej som skriver om det mesta,
hon har många intressanta kategorier och
många snygga bilder på sig själv.
tycker att ni ska besöka henne.
hon kanske ger dig insperation. 

http://lisakung.blogg.se

Never tell your problems to anyone, 20% don't care and the other 80% are glad that you have them.

tjenare, anledningen till att jag inte har uppdaterat någonting är för att min data X:ade mig igår och vägrade att starta. efter lite snäll prat och rengöring på datan så satte den igång sig sakta men säkert. så nu har jag äntligen fått igång den. dagen har spenderats här hemma iaf. har storstädat och rensat min garderob. och nu undrar jag när fan fick jag så mycke kläder?! ska väl inte klaga, men jag har ju ingen plats för allting. sen kom jag precis ut från duschen nu, så ska börja planera min dag. hörs mer om de senare.

100 things i wanna do before i die

16. Stå under Hollywood skylten

sad but true

I deleted you from my life

Länkebyte!

Här är en blogg som skriver om det mesta,
desutom är hon väldigt söt också med en bra blogg,
så tycker att ni ska cheka in henne nu på en gång :)

http://tisenius.blogg.se/

THE MINUTE YOU THINKING OF GIVING UP, THINK OF THE REASON WHY YOU HoLD ON SO LONG..


sitter och tjockar mig framför datan med en stor godis skål. har lite ångest, måste städa men jag orkar verkligen inte göra det. vill ligga kvar här och kolla på något avsnitt från andra avenyn. godis skålen ser frästande ut och ligga och kolla på film med. men vafan kan ju inte ligga i sängen hela dagen. klockan är redan fyra. skitsamma, vi ser se hur jag gör. ska dra lott med mig själv. hörs senare!

hoppas ni blir frästade ;-)


I'm not Rihanna, I don't love the way you lie...

tjenare allihopa bakom skärmarna runt om i sverige. vaknade för inte så länge sen, hade tänk hoppa in i duschen och sen kanske nashwan kommer hit. planerna är att vara med honom till vi har fått bekräftelse om det blir någon fest ikväll eller inte. ja ungefär så ser planerna ut för denna lördag. vad har ni för planer? ska ni göra något roligt? :)

fruuuuuukost!!


100 things i wanna do before i die

15. Ha ett perfekt bröllop

han blir bara dummare och dummare

Ett nudistpar med liten son promenerar på stranden.

Sonen ser sig nyfiket omkring
- Mamma; va´ beror det på att alla tanter har större bröst än dig ?
- Jo, så här är det: ju större bröst man har ju dummare är man.
Promenaden fortsätter tills sonen stannar till och undrar:
- Mamma; varför har alla farbröder större snopp än pappa ?
- Jo, det är samma som med brösten: ju större snopp ju dummare är man.
Sällskapet kommer ifrån varandra och mamman vänder sig mot sonen och frågar:
- Har du sett pappa nå´nstans ?
- Ja, han står där borta; han pratar med dummaste tanten på stranden och han blir dummare och dummare

I don’t need sex, life fucks me all the time…

du förtjänar bättre än det här.

rekomenderar filmen för de som gillar vapen och blod.

nu är vi hemma igen efter en grymt rolig kväll på heron. mycke skratt tillbringade vi tillsammans. filmen hamilton som vi såg var bra om man tycker om sån sorters film. handlarde om vapen och mörda ungefär. lite som typ en BECK film fast lite annorlunda. haha vet inte vad jag ska gemnföra den med men den va bra iaf. nu är jag som sagt hemma igen och ska nu sova. imorgon väntar nya fesligheter. Godnatt

Heron city here we come

idag blir det att åka upp till heron city med brudarna för att kolla på filmen hamilton som har bioprämiär idag faktiskt. och jag tror att den filmen kommer vara grym även fast det är en svensk film. jag om någon hatar svenska filmer. men mikael persbrandt är ju med i filmen. och han är en stor idol till mig. han är bra skådispelare och så otroligt himla snygg. har även träffat honom i verkligenheten också. så det ska bli kul. kan berätta när jag kommer hem om den va lika bra som jag hade förväntat mig. nu ska jag fixa det sista sen drar jag iväg.

Gå ner 5 kilo på 10 olika sätt!

Så lätt går du ner fem kilo - välj metod

1. Coca-cola mot vatten eller lightdryck
Om du dricker: Två burkar coca-cola om dagen
Och byter det mot: Vatten eller lightdryck, exempelvis cola light
Så går du ner 5 kg på: 4 månader och 1 vecka
2. Wienerbröd mot frukt
Om du äter: Ett wienerbröd till kaffet varje dag
Och byter den mot: En frukt, exempelvis ett äpple, varje dag
Så går du ner 5 kg på: 4 månader och 3 veckor
3. Ostmackor mot skinkmackor
Om du äter: Tre ostmackor (mjukt bröd, vanligt smör, 2 skivor ost på varje) om dagen
Och byter dem mot: Två skinkmackor (knäckebröd, lättmargarin, 2 skivor skinka på varje) om dagen
Så går du ner 5 kg på: 2,5 månader
4. Kaloribombslunch mot vanlig lunch
Om du äter: Fettstinn lunch varje dag, ca 700 kcal (exempelvis ost- och skinkpaj och en macka)
Och byter det mot: Nyttigare, lagad lunch, varje dag, ca 400 kcal
Så går du ner 5 kg på: 4 månader
5. Caffè latte mot kaffe med mjölk
Om du dricker: Två caffè latte varje dag, med standardmjölk
Och byter dem mot: Två kaffe med en skvätt lättmjölk (2 msk i varje) varje dag
Så går du ner 5 kg på: 2,5 månader
6. Ost mot skinka i kylen
Om du äter: En 700-grams-förpackning ost, 28 %, varje vecka
Och byter det mot: En 400-grams-förpackning skivad skinka, varje vecka
Så går du ner 5 kg på: 4 månader
7. Mjölkchoklad mot kexchoklad
Om du äter: Fyra 100-grams chokladkakor i veckan
Och byter dem mot: Fyra 55-grams kexchoklad i veckan
Så går du ner 5 kg på: 8 månader
8. Mazariner mot mums-mums
Om du äter: Fem mazariner i veckan
Och byter dem mot: Fem mums-mums i veckan
Så går du ner 5 kg på: 11 månader
9. Buss mot promenad
Om du åker: Buss hela vägen fram till jobbet varje dag, och sedan hem igen
Och byter det mot: Att promenera de sista två kilometrarna av vägen, både dit och hem, varje dag (totalt 4 km, som tar totalt ca 40 min)
Så går du ner 5 kg på: 4 månader
10. Bil mot cykel
Om du åker: Bil 1 mil till jobbet varje dag, och 1 mil hem (5 dagar i veckan)
Och byter det mot: Att ta cykeln istället (ca en halvtimme varje väg)
Så går du ner 5 kg på: 3 månader
1. Coca-cola mot vatten eller lightdryck
Om du dricker: Två burkar coca-cola om dagen
Och byter det mot: Vatten eller lightdryck, exempelvis cola light
Så går du ner 5 kg på: 4 månader och 1 vecka

2. Wienerbröd mot frukt
Om du äter: Ett wienerbröd till kaffet varje dag
Och byter den mot: En frukt, exempelvis ett äpple, varje dag
Så går du ner 5 kg på: 4 månader och 3 veckor

3. Ostmackor mot skinkmackor
Om du äter: Tre ostmackor (mjukt bröd, vanligt smör, 2 skivor ost på varje) om dagen
Och byter dem mot: Två skinkmackor (knäckebröd, lättmargarin, 2 skivor skinka på varje) om dagen
Så går du ner 5 kg på: 2,5 månader

4. Kaloribombslunch mot vanlig lunch
Om du äter: Fettstinn lunch varje dag, ca 700 kcal (exempelvis ost- och skinkpaj och en macka)
Och byter det mot: Nyttigare, lagad lunch, varje dag, ca 400 kcal
Så går du ner 5 kg på: 4 månader

5. Caffè latte mot kaffe med mjölk
Om du dricker: Två caffè latte varje dag, med standardmjölk
Och byter dem mot: Två kaffe med en skvätt lättmjölk (2 msk i varje) varje dag
Så går du ner 5 kg på: 2,5 månader

6. Ost mot skinka i kylen
Om du äter: En 700-grams-förpackning ost, 28 %, varje vecka
Och byter det mot: En 400-grams-förpackning skivad skinka, varje vecka
Så går du ner 5 kg på: 4 månader

7. Mjölkchoklad mot kexchoklad
Om du äter: Fyra 100-grams chokladkakor i veckan
Och byter dem mot: Fyra 55-grams kexchoklad i veckan
Så går du ner 5 kg på: 8 månader

8. Mazariner mot mums-mums
Om du äter: Fem mazariner i veckan
Och byter dem mot: Fem mums-mums i veckan
Så går du ner 5 kg på: 11 månader

9. Buss mot promenad
Om du åker: Buss hela vägen fram till jobbet varje dag, och sedan hem igen
Och byter det mot: Att promenera de sista två kilometrarna av vägen, både dit och hem, varje dag (totalt 4 km, som tar totalt ca 40 min)
Så går du ner 5 kg på: 4 månader

10. Bil mot cykel
Om du åker: Bil 1 mil till jobbet varje dag, och 1 mil hem (5 dagar i veckan)
Och byter det mot: Att ta cykeln istället (ca en halvtimme varje väg)
Så går du ner 5 kg på: 3 månader

ett brev från dottern

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.

Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!

Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

snart blir det kaos på vägarna

hahah så snygg man kan vara, men jag har faktiskt en ansiktsmask på mig, och är utan smink, så nu vet ni hur jag ser ut med det. var och hämtade en skiva från pappa nyss så nu jävlar, snart blir gatorna farliga ;) ska nu börja fixa mig iaf, och äta lite mellis, sen är det dags att börja röra sig. men vi hörs ju självklart innan det. hej så länge! :)

right now


bättre att kriga för något man vill ha, än att ge upp och förlora det.

hallå där i stugan, öppnade mina ögon för exakt 2 minuter sen ungefär. man kan säga att jag blir ganska bländad av min skärm. men idag är det fredag, och inte vilken fredag som helst. det är fredag den 13onde. vilket betyder att det är otursdagen. idag är det fullbokat. ska nämnligen på bio med brudarna och efter det blir det party, lite stressigt men skitsamma. Vi ska se Hamillton, och gud va jag har längtat, den verkar så himla bra!! men nu kära ni ska jag gå och äta frukost. Ha en bra dag, och va försiktig ;)

100 things i wanna do before i die

14. Älska honom tills jag dör.

trying to sleep

nu är jag bra jävla trött alltså. nashwan drog för ett tag sen och nu återstår sängen för mig. ska tvätta bort mitt smink och göra mig redo inför natten. imorgon blir det dubbel planer. vet inte riktigt hur vi ska hinna med allt men på något sätt får vi lösa det. men morgondagens planer får ni veta imorgon, nu ska jag sova. godnatt världens bästa ni!

Sminktips

Ögonfransar:
Att använda en vattenfast mascara ger böjda ögonfransar hela dagen.
Att sätta på ansiktskräm på ögonfransarna på kvällen gör så att
fransarna känns som "nya"
Att böja ögonfransarna ger oftast bäst resultat!
Ta puder på fransarna, de gör de fylligare.
Ögonlocken:
Ögonlocket måste vara helt torrt innan man tar på ögonskugga,
ta lite puder innan.
Ta på ögonskugga med en ren pensel.
För att ögonskuggan ska hålla längre ta på ögonskuggeprimer eller dutta
på lite foundation innan du sätter på ögonskuggan.
Läppar:
För att läppglanset ska hålla längre, dutta på lite läppbalsam som innehåller
vax.
För att få läpparna att se "fylligare" ut måla ett rosa läppglans på läpparna
sedan ett mycket glansigt läppglans i mitten av läpparna.
Övrigt:
Om din concealer är slut kolla locket på foundationen, där brukar det finnas
foundation som har torkat och som funkar som concealer!
Blåa ögon:
Passar bra med ögonskugga med färger som aprikos och brun. Även lite röda och
gula nyanser är fint!
Bruna ögon:
Till bruna ögon är det fint med blått,rosa och lila. De framhäver ögonen!
Gröna ögon:
Gröna ögon är finast till rödanyanser!
Ett rosa läppstift gör så att din hy ser varmare och piggare ut på rekodtid
Ögonfransar:
- Att använda en vattenfast mascara ger böjda ögonfransar hela dagen.
- Att sätta på ansiktskräm på ögonfransarna på kvällen gör så att
- fransarna känns som "nya"
- Att böja ögonfransarna ger oftast bäst resultat!
- Ta puder på fransarna, de gör de fylligare.

Ögonlocken:
- Ögonlocket måste vara helt torrt innan man tar på ögonskugga, ta lite puder innan.
- Ta på ögonskugga med en ren pensel.
- För att ögonskuggan ska hålla längre ta på ögonskuggeprimer eller dutta på lite foundation innan du sätter på ögonskuggan.

Läppar:
- För att läppglanset ska hålla längre, dutta på lite läppbalsam som innehåller vax.
- För att få läpparna att se "fylligare" ut måla ett rosa läppglans på läpparna sedan ett mycket glansigt läppglans i mitten av läpparna.

Övrigt:
- Om din concealer är slut kolla locket på foundationen, där brukar det finnas
foundation som har torkat och som funkar som concealer!

Blåa ögon:
- Passar bra med ögonskugga med färger som aprikos och brun. Även lite röda och
gula nyanser är fint!

Bruna ögon:
- Till bruna ögon är det fint med blått,rosa och lila. De framhäver ögonen!

Gröna ögon:
- Gröna ögon är finast till rödanyanser!

- Ett rosa läppstift gör så att din hy ser varmare och piggare ut på rekodtid

Länkebyte!

Här har vi en cool kille en bloggar på nattstad. väldigt omtänksam och bryr sig om andra. känner inte honom men jag råkade ut för lite problem och han hjälpte mig och stog på min sida. Tycker jag var väldigt snällt gjort. så han förtjänar en liten stjärna. och jag tycker att DU ska kolla in hans blogg.


http://www.nattstad.se/kurden

Välkommen hit, här får ni veta lite om mig


Hej och hallå, jag vill börja med och tacka för att det har blivit så många nya läsare här på min lilla sida. det betyder något enormt mycket för mig. och era fina kommentarer glägjer mig till tusen. idag har bloggen ökat med nästan 100 personer. och jag vill välkonma er hit. hoppas ni gillar det jag skriver om. tänkte skriva en liten pressentation om mig själv så ni får en bild av vilken typ av människa jag är. 

Jag heter Rebecca Nylander bor i södertälje. Jag är uppvuxen i huddinge men flyttade hit när jag var i 6 års åldern. jag är en sån person som vill ha/behöver mycket uppmärksamhet. Jag är väldigt höggljudd av mig om man säger så. har svårt och sitta sitta och vara tyst. Jag har diagnos på att jag har dyslexi och de är anledningen till att jag skriver som jag gör. håller även på med en utredning för adhd + lite extra. 

Mina intressen är att umgås med mina underbara vänner så klart, och vara med min pojkvän som kan få mig att skratta på vilket humör jag än är på. Jag gillar även att fotografera (går i media linje, inrikting foto och text) det är något jag verkligen tycker om och göra. jag har även gått i gymnastik i 7 år ungefär. har tyvär slutat nu. (brist på grupper.) testade på gymnastik för nte så länge sen, bara någon månad och jag känner att jag har tappat modet till att prova något nytt. så det är lite tråkigt. 

När jag blir stor skulle jag helst av allt vilja bli kändis fotograf som åker runt om i världen och tar kort på en massa coola kändisar. skulle inte det vara grymt? och nu pratar vi inte om paparatzi, nu menar jag liksom att det är dom som ska hyra dit mig. lite som en privat fotograf. annars har jag en plan B och de är att bli bröllops fotograf. skulle själv vilja gifta mig och tycker att det är så underbart med bröllop. 

Nu har ni fått veta lite om mig iaf. om det är något ni undrar så är det ju bara och ta kontakt med mig så löser vi det på något sätt. Ha det bra, tack för du tog din tid och läsa igenom mitt otroligt intressanta liv. :)

King of the Dancehall

nu ska jag vilken sekund som helst gå och möta min pojkvän vid bussen. så vi ska umgåååås lite så senare mot kvällen tror jag att jag ska ut med andrea, men vi får som sagt se hur det blir med det. nu ska jag äta en macka sen måste jag dra. vi hörs senare! pussss

Jag bryr mig inte om era åsikter. hatar ni mig, fine hata på. stör ni er på att jag bloggar, fine gör det. men kom förfan inte till min blogg och klaga då. ingen tvingar er att läsa!!!

sitter fortfarande i min säng med mjukis kläder på mig. har inte börjat städa än som jag sa att jag skulle göra och jag har inte kommit i duschen heller, som jag också sa att jag skulle göra. istället har jag haft en diskution med gamla gubbar på internet som inte riktgit fattar vad om är rätt och fel. den här diskutionen är ingenting jg själv har skapat och jag känner inte dom här personerna heller. någon gång måste dom fatta att det dom gör är fel. men för att det ska hända behöver dom nog ett rejält straff.

Min kikare är bäst.....

Två män stod och snackade om vem som hade den bästa kikaren.

Den ena mannen sa:

- Min kikare är så bra att jag kunde se när du hade sex med din fru igår kväll.

Då sa den andra mannen:

- Hade du haft min kikare så hade du sett att det var din fru...


life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you.

nattens lilla händelse var ju inte det roligaste, men jag somnade till slut. men de fortsatte igen när jag vaknade. men det är snart ett stopp på det. och jag skiter i vad som händer med mig sen. han borde plågas -.- men iaf jag vaknade nyss, ska snart upp och äta lite frukost och sen hoppa in i duschen. dagens planer är alltså att städa hela hemmet och sen får vi se vad som händer efter det! hörs snart igen iaf!

Dagens låt!


100 things i wanna do before i die

13. hjälpa barn i afrika

pedofilism


jag blir så jävla äcklad av folk, gamla människor hur dom kan sitta och skriva saker öppet på internet. jag förstår inte hur folk kan må så jävla bra av att titta på småbarn, fantisera om dom och så vidare. sånna där personer är sånna som borde hamna inne på psyket. för dom har ju bokstavligt talat fel i hela huvudet. jag förstår inte hur vuxna män/gamla gubbar kan tända sig på små flickor/tånåringar. det är så jävla vidrigt, jag blir bara äcklad av tanken. usch fyfan! men tro mig när jag får reda på vem han är. jag säger bara en sak, må gud vara med honom!

one good thing about music, when it hits you you feel no pain.

Nu har det blivit dags för mig att krypa ner under täcket. Eftersom jag är ledig imorgon så hade jag tänkt och storstäda. som jag gör exakt hela tiden nu för tiden?! men jag hatar när det är smutsigt. får typ panik. så det är morgon dagens planer. mer än de har jag faktiskt inte planerat. så de blir en liten överraskning för mig. och er, för den som bryr sig om mitt skit roliga liv. nu blev jag neggativ igen. täcken på att jag måste sova. Godnatt!

har du aldrig gjort något galet??

En äldre man sitter på en parkbänk i staden när en ung man med spikrakt uppåtstående hår kommer och sätter sig bredvid.

Killens hår är gult och grönt med orange och lila strimmor och ögonen är svarta av makeup.

Den äldre mannen stirrar intensivt på den unge mannen i flera minuter. Efter ett tag blir punkaren smått irriterad på den gamle mannens gloende så han utbrister:

- Ha"ru aldri" gjort nå" urflippat i ditt sketna liv?

Den gamle mannen tänker efter en stund och svarar sen:

- Jo det har jag faktiskt... En gång blev jag riktigt full och satte på en papegoja. Och nu sitter jag här och undrar om du möjligtvis är min son..


Party hard, make mistakes, laugh endlessly. Do things you're afraid to do... After all, you're only young once, but if you do it right, once is enough.

kom hem för en liten stund sen efter att varit på stan med sandra. ganska mysigt faktiskt vi gick och fikade och hade en del och säga till varandra. mycke nya nyheter, endel va väl mer roligare o höra än de andra. håller tummarna för dig sandra! kom iaf hem för en liten stund sen och satte mig direkt och käkade lite kvälls mackor. och nu sitter jag här i sängen bara och fryser ihjäl. hörs snart igen!

baby i will love you until the day i die

tjena, nu har jag fått i mig något och käka, och ska nu fixa till mig lite, sen tar jag mig ner till stan med sandra tror jag och gör något med henne.hon börjar jobba sent ikväll så kan träffa henne en stund idag iaf.  som sagt har jag ingenarning om vad vi ska göra men lär väl hitta på något. märker ni att jag är tom på ord? äsch skitsamma, de här inlägget blev konstigt. haha herrå!

skönt schema

nu är jag på bussen på väg hem från skolan. de har varit en rikiigt lång dag så nu har jag ett litet mini lov. mitt nya schema äger. eller de är ganska bra, jag är ledig 3 dagar i veckan och har två dagar då jag går till kvart i tre. de låter väl nice? :-D aja nu är jag ledig fram till tisdag. nu får jag sova ut igen. haha hörs när jag kommer hem igen. byebye!!

5 olika tips för att få volym i håret

En frisyr som ligger som klistrad mot hjässan känns inte kul. Som tur är finns det flera knep att ta till när du behöver lite extra volym i håret,
Schamponera rätt
Du har fått lära dig att använda först schampo och sedan balsam. Men har du platt hår kan det motsatta fungera bättre, enligt hårstylisten Nathaniel Hawkins. Balsamera alltså håret innan du schamponerar det, så får du fortfarande återfuktning och elasticitet, men undviker att balsamrester tynger ner håret. Dagar då håret är riktigt smutsigt kan du först använda schampo, sedan balsam och sedan schampo igen, säger han till Allure.
Välj en bra frisyr
Var försiktig med alltför uppklippt hår. Många kvinnor som vill ha extra volym väljer att klippa upp håret för att göra det luftigare. Men resultatet kan istället bli att för mycket hår klipps bort så att din frisyr blir tunn, vilket innebär ännu mindre volym.
Ta hjälp av färg
Att ljusa upp din naturliga hårfärg en eller två nyanser kan ge ett intryck av mer volym. Vill du inte ändra färgen på ditt hår kan du istället färga det i din egen nyans. Färgningen ger hårstråna lite mer struktur och gör att det ser större ut.
Fram med sprayen
För att ge ditt hår mer volym kan du också använda dig av stylingprodukter. Vänd huvudet uppochner och spraya hårspray eller torrschampo i hårbottnen, alternativt krama i lite mousse med volymeffekt.
Lyft med hårtorken
När du blåser håret torrt, arbeta med stora sektioner av hår och håll hårfönen en knapp decimeter ifrån håret. Se till att inte hålla den stilla, utan rör hela tiden på hårtorken.
En frisyr som ligger som klistrad mot hjässan känns inte kul. Som tur är finns det flera knep att ta till när du behöver lite extra volym i håret,

1. Schamponera rätt
- Du har fått lära dig att använda först schampo och sedan balsam. Men har du platt hår kan det motsatta fungera bättre, enligt hårstylisten Nathaniel Hawkins. Balsamera alltså håret innan du schamponerar det, så får du fortfarande återfuktning och elasticitet, men undviker att balsamrester tynger ner håret. Dagar då håret är riktigt smutsigt kan du först använda schampo, sedan balsam och sedan schampo igen, säger han till Allure.

2. Välj en bra frisyr
- Var försiktig med alltför uppklippt hår. Många kvinnor som vill ha extra volym väljer att klippa upp håret för att göra det luftigare. Men resultatet kan istället bli att för mycket hår klipps bort så att din frisyr blir tunn, vilket innebär ännu mindre volym. 

3. Ta hjälp av färg
- Att ljusa upp din naturliga hårfärg en eller två nyanser kan ge ett intryck av mer volym. Vill du inte ändra färgen på ditt hår kan du istället färga det i din egen nyans. Färgningen ger hårstråna lite mer struktur och gör att det ser större ut.

4. Fram med sprayen
- För att ge ditt hår mer volym kan du också använda dig av stylingprodukter. Vänd huvudet uppochner och spraya hårspray eller torrschampo i hårbottnen, alternativt krama i lite mousse med volymeffekt.

5. Lyft med hårtorken
- När du blåser håret torrt, arbeta med stora sektioner av hår och håll hårfönen en knapp decimeter ifrån håret. Se till att inte hålla den stilla, utan rör hela tiden på hårtorken.


VARNING: men var försiktigt, nästan alla dom här tipen sliter mycket på håret. köp silikondroppar från frisören och smörj in det i topparna efter du tvättat ditt hår! kostar inte mer än 300 - 400 kr.

visste du att...

visste du att: Premiären på Spiderman 3 sattes upp redan innan man började med inspelningen av den andra filmen.

Dagens låt!


100 things i wanna do before i die

12. åka den största berg-o-dalbanan i världen

goodmorning beautiful!

godmorgon, nu är det onsdag och de är sista dagen sen går jag på helg. wiho! eftersom jag är ledig torsdagar och fredagar så går jag på helg. känns inte så bra att det har gått två dagar och jag är redan skol trött.. va ska man göra? ni vet ju de finns ju sömntabletter man kan skriva ut på apoteket, finns det någonting åt andra håller? så man inte blir trött liksom. så jag kanske för en gångs skulle inte somnar på mina lektioner!! aja hinner inte sitta här längre, nu är det dags och fixa sig. hörs senare! :)

Länkbyte!

Nu ska jag för sörsta gången göra ett länkbyte.
kanske ska börja med det lite oftare?
kanske blir det sista också? vad vet jag.
vi får iaf se hur det blir med det.
men här är iaf första länken.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

http://jaaneet.myshowroom.se/


Jag tycker nu att alla ni ska kolla in den här snygga bruden.
Hon har en intressant blogg
och skriver om lite vad som helst.
klicka klicka klicka foort!

i hate when i'm tired & sleepy, but when i get in bed, my body is like "just kiddin"!"

nu sitter jag här i min säng, men ansiktsmast i ansiktet och fot bad på fötterna. hur skönt låter inte det? jag ska tala om för er att det är hur jävla skönt som helst. ska strax tvätta bort ansiktsmasken och sen blir det sängen som gäller, har varit så himla trött idag (när jag inte får vara trött) och nu när jag måste vara trött känns de som att jag är inte ett dugg trött längre. irriterande de där alltså... aja, jag tror det här blir kvällens sista inlägg. nu ska jag fixa mig för sängen. Godnatt!

I juuust love this cars!!

under nästan hela tonåren har jag velat ha en saab 93 eller en saab 95. ångrade mig lite senare till en audi A6 som jag har gått och blivit helt förälskad i. dom är så jävla snygga. men nu har jag börjat öppna mina ögon ännu mer, och kollat runt lite och jag har hittat en ännu snyggare bil jag vill ha och den här bilen kan jag verkligen döda för. det är min älskling. jag älskar den redan! den är så grym, tänk att jag gick från saab 95/93 till audi A6 till audi s8. och tro mig de är nog den snyggaste bilen jag någonsin har sätt i mitt liv! den ska bli min. jag ska äga en sån någon gång under mitt liv.

I have found my dream shoes

Jag ska ha dom!
dom är så grymt jävla snygga,
och de är exakt sånna där jag letat efter också.
nu ska ni bli mina!

Baby you light up my world ♥

då var man hemma igen efter en timmas möte. shit när jag satt på bussen påväg hem var min ögonlock så tunga att jag kunde inte hålla dom uppe. dom ville bara stängas och min hjärna hamnade i en annan värld. ja, jag höll på och somna helt enkelt. nu återstår det bara och äta lite hamburgare, sen tar jag mig ut och träffar emelie, för första gången på hur länge som helst.

dude, i have miss you

kom precis hem från skolan, ska alldeles strax gå och äta lite mallis och sen om drygt 45 minuter åker jag på möte. idag blir det att lämna ut cv,n till lite affärer som jag missat göra det i. sen är det bara hålla tummarna för det bästa och hoppas på att någon vill ringa och säga kom på arbets interjuv. skulle vara grymt. mötet börjar halv 4 så jag är väl hemma runt halv 5 igen kanske. så vi hörs då!

Dagens låt!


100 things i wanna do before i die

11. åka på en road trip med vänner

"I wonder how many times we forgive just because we don't want to lose someone, even if they don't deserve forgiveness"

Godmorgon igen, nu är klockan 07:00 och man kan säga att jag är ganska så jätte trött. men jag får skylla mig själv som inte går och lägger mig i tid. vi kollar på en skit bra film i skolan också, så vill inte missa första lektionen. som då kommer bestå av att kolla på film. eftersom jag har lärt mig att mobil blogga så kommer det säkert fler uppdateringar under dagen. nu måste jag fixa mig.

100 kr annars klipper jag av din k*k

En gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp i var hand. Det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande. Detta observerades av en polis som hejdade gumman och frågade vad som stod på.
- Tack, snälla konstapeln, sa gumman. Hela säcken är full med hundralappar men tro inte att jag stulit den. Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård när det är match. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger:
- 100kronor, annars klipper jag av den!
- Det var ingen dum ide skrattar polisen. Är det hundralappar i den andra säcken också?
- Nej, det är kukarna från inte alla som betalar...
En gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp i var hand. Det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande. Detta observerades av en polis som hejdade gumman och frågade vad som stod på.

- Tack, snälla konstapeln, sa gumman. Hela säcken är full med hundralappar men tro inte att jag stulit den. Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård när det är match. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger:

- 100kronor, annars klipper jag av den!
- Det var ingen dum ide skrattar polisen. Är det hundralappar i den andra säcken också?
- Nej, det är kukarna från inte alla som betalar...

En bild säger mer än tusen ord.


nu har klockan slagit över 12 och som jag har sagt tidigare idag så ska jag upp redan kvart i 7, så de kanske är på tiden att gå och lägga sig, så man får lite skönhets sömn iaf. imorgon väntar en lång dag i skolan, och inte nog med det så har jag möte halv 4a också. så är inte hemma förrens halv 5 imorgon. men då blir det hemma gjort hamburgare så jag har någonting och längta till iaf. nej nu blir det faktiskt sova som gäller. Godnatt!

Single doesn’t always mean lonely and in a relationship doesn’t always mean happy.

tjenare, inte ofta man går till affären någon minut innan det stänger, för att köpa köttbullar. men tro mig, i did it! japp, jag gick till affären köpte med mig köttbullar hem och ställde mig och gjorde lite mat. skum jag är, köpte kötbullar istället för godis? något är fel. det låter absolut inte som mig. hmm.. fick med mig en red bull också kom jag på så de är inget fel på mig.

it's the little moments that make life big

livet är kort och vill man ändra på sitt liv är det bäst att man gör det nu. åren går fort, tiden bara flyger iväg. jag känner att jag måste göra något av mitt liv, visst att jag inte är 18 än och livet har inte börjat. men de håller ju på exakt hela tiden. du fyller 18, tar studenten sen helt plötsligt är du 25. halvägs till 50. jag känner att jag vill göra något av mitt liv, hitta en bra mening med livet. jag vill bli gamal och kunna tänka tillbaka och säga "fyfan va kul vi hade på den tiden." men så som jag känner nu, då kommer jag aldrig få säga det. livet är kort, dags och börja göra något åt saken nu. sen är det kanske redan försent.

if you look back, you won't be able to see what's in front

nu har nashwan precis dragit här i från, och jag ska nog hoppa in i ett långt och varmt bad. men innan det ska vi fira mamma lite så nu blir det tårta som gäller. sen får vi se om jag tar mig ut i denna vinter kyla eller om jag bara blir hemma. tårta och bada står iaf som kvällens planer! hörs senare!

i still remember the first day i met you

tjenare, kom hem från skolan för drygt en halv timma sen, hade tänkt och ta något och käka sen blir det bara att ta det lugnt idag. nashwan kommer hit och håller mig lite sällskap sen när han drar blir det och ta ett lång bad och sen krypa ner i sängen framför en film. för imorgon ska jag upp redan kvart i 7 för att ta mig vidare till skolan sen. suuuck.. aja nu ska jag käka lite mellis. vi hörs!

Grattis mamma 35års dagen!

Jag vill säga Grattis till dig mamma som fyller 35 år idag.
Halvvägs till 70 nu! Och jag älskar dig mest av allt, Tack för att du finns!

100 things i wanna do before i die

10. åka på djuphavsdykning

Sometimes it's not the person you miss, it's the feeling you had when you were with them.

bjuder på den bilden
tjenare, jag blev visst klar tidigare än vad jag trodde, jag har hunnit städa mitt rum, damsugit mitt rum, bytt säng kläder, ÄTIT frukost och fixat mig. och jag har en timmes slappande nu. och helt ärligt så önskar jag att tiden ska gå snabbare så jag kan komma iväg någon gång. nu har jag skit tråkigt och det finns verkligen ingenting och göra. shit är fan stolt över mig själv, varje morgon är så knappt så jag hinner äta frukost liksom.  aja nu ska jag under hålla mig själv och måla mina naglar. ha en bra dag!

godmorgon allihopa.

sist jag gick upp tidigt och skulle börja fixa mig för att ge mig av till skolan var 22 december. den dagen vi gick på jullov. förstår inte hur fort allt har gått. har knappt gjort någonting. jo två saker, men de har ju alla gjort, firat jul afton och nyår. sen har jag gjort absolut ingenting alls. sovit, men oj de är ju bra, sov bort dina 3 veckors ledighet. skit bra. och nu då? nu när jag är van och somna halv 4 på natten och gå upp 1 på dagen. säger bara en sak. jag är jävligt trött idag. nu ska jag äta frukost. bye!

i love you girls


Bitch please, your vagina has been used more than google.

tjaba, tjena, hallå! sitter i min säng som jag har gjort exakt hela dagen, ända sen jag vaknade faktiskt. nu är jag så uttråkad och vill bara göra något men har jag någon ork till det? nej! känner hur hela min kropp bara vill ligga och sova hela dagen idag. och det känns väl sådääär med tanke på att idag är det sista dagen på lovet för mig. imorgon är det upp till skolan som gäller och ska jag vara ärlig så är jag inte ett dugg taggad på det. nu ska jag kolla om de finns något gott och äta. hörs senare.

Dagens låt!


Turn the lights off

godmorgon, nu har jag vaknat sent igen även fast jag måste vända tillbaka dygnet så gör jag inte det. Men jag antar att jag får skylla mig själv sen på tisdag när jag måste upp halv 7 på morgonen. nu är klockan iaf 13:00 och jag ska hoppa in i duschen och sen vänta på att min pojkvän kommer hit. dagen kommer spenderas med honom och sen får vi se vad som händer ikväll. ha en bra söndag allihopa.

100 things i wanna do before i die

9. Ha sex på ett flygplan

you can never fully understand what someone is going throufh, unless it has happend to you.


min dag...... uppsaaaats?!?!

mindag har spenderats på naturhistoriska riks museeumet. viilket har varit väldigt mysig. dock var min mage tom och hade nästan inget socker alls i kroppen. och de gjorde väl så att humöret kanske inte var det bästa. men försökte vara så glad jag bara kunde. och sen märkte jag att gå upp halv nio kanskr inte var de bästa. de gjorde också så mitt humör sjönk. vi kom hem iaf då mötte jag upp nashwan så vi åkte hem till mig. efter de bästämmde jag mig för en lång promenad med andrea. rensa tankarna lite. och de är alltid lika skönt och gå ut och gå med henne. gick i ungefär fyra timmar tror jag. de är niiiice. så nu ligger jag i min säng och förhoppnings vis imorgon när jag vaknar så kommer nashwan hit. nu blir de sova. godnatt!!

en bög på resturangen

På en restaurang kom en bög in och sade till restaurangägaren:
- Jag skulle gärna vilja ha en bit mat för jag är så hungrig!
- Nää! jag kan inte ha bögar på min restaurang, då blir dom andra gästerna bortskrämda!
- Joo, men snälla jag är så grymt hungrig.
- Nej, det kommer snart ett gäng vägbyggare som ska äta här och dom hatar bögar!
- Jo men jag kan sitta där borta i det hörnbåset och jag kommer inte att säga ett knyst. Det kommer inte att märkas att jag är här. Snälla jag är så hungrig!
- Ja, okej då. Men då får du hålla tyst.
Bögen går och sätter sig i hörnbåset, beställer in mat som han efter en kort stund får serverad. Medan han sitter där och äter, kommer vägbyggarna in och dom sätter sig först vid bardisken för en öl. Efter en liten stund säger en av vägbyggarna:
- Fy fan! Jag är så kåt så jag skulle kunna sätta på en ko!
Då hörs det från hörnbåset där bögen sitter:
- Mmmmuuuuu!
På en restaurang kom en bög in och sade till restaurangägaren:

- Jag skulle gärna vilja ha en bit mat för jag är så hungrig!
- Nää! jag kan inte ha bögar på min restaurang, då blir dom andra gästerna bortskrämda!
- Joo, men snälla jag är så grymt hungrig.
- Nej, det kommer snart ett gäng vägbyggare som ska äta här och dom hatar bögar!
- Jo men jag kan sitta där borta i det hörnbåset och jag kommer inte att säga ett knyst. Det kommer inte att märkas att jag är här. Snälla jag är så hungrig!
- Ja, okej då. Men då får du hålla tyst.

Bögen går och sätter sig i hörnbåset, beställer in mat som han efter en kort stund får serverad. Medan han sitter där och äter, kommer vägbyggarna in och dom sätter sig först vid bardisken för en öl. Efter en liten stund säger en av vägbyggarna:

- Fy fan! Jag är så kåt så jag skulle kunna sätta på en ko!

Då hörs det från hörnbåset där bögen sitter:
- Mmmmuuuuu!

Han jobbar som en strippa

Lilla Fredrik gick i skolan och en dag frågade fröken vad deras pappor jobbade med. De vanliga svaren dök upp: polis, advokat, brandman, revisor, läkare osv. Men Fredrik som vanligtvis var den mest aktiva och brukade hålla låda jämt, satt tyst. Detta tyckte fröken var konstigt och frågade därför Fredrik om inte han också skulle berätta för klassen vad hans pappa jobbar med.
- Min farsa är erotisk dansare på en bögbar. Där tar han av sig alla kläderna, och dansar näck framför en massa män som betalar honom för det. Och de som betalar riktigt bra följer han med hem och så får de sätta på honom.
Fröken blev mycket förskräckt över detta och tog med Fredrik ut i korridoren medan de andra barnen fick sitta för sig själva och rita.
- Är detta verkligen sanning, Fredrik?
- Nee, svarade Fredrik skamset, men farsan spelar hockey i Brynäs å det e så jävla pinsamt...
Lilla Fredrik gick i skolan och en dag frågade fröken vad deras pappor jobbade med. De vanliga svaren dök upp: polis, advokat, brandman, revisor, läkare osv. Men Fredrik som vanligtvis var den mest aktiva och brukade hålla låda jämt, satt tyst. Detta tyckte fröken var konstigt och frågade därför Fredrik om inte han också skulle berätta för klassen vad hans pappa jobbar med.

- Min farsa är erotisk dansare på en bögbar. Där tar han av sig alla kläderna, och dansar näck framför en massa män som betalar honom för det. Och de som betalar riktigt bra följer han med hem och så får de sätta på honom.
Fröken blev mycket förskräckt över detta och tog med Fredrik ut i korridoren medan de andra barnen fick sitta för sig själva och rita.

- Är detta verkligen sanning, Fredrik?
- Nee, svarade Fredrik skamset, men farsan spelar hockey i Brynäs å det e så jävla pinsamt...

naturhistoriska museeumet


100 things i wanna do before i die

9. simma med delfiner

Dagens låt!


it's such a cold cold world and i can't get out

jag som hade värsta planerna för vad jag skulle ha för kläder på mig idag när jag och pappa + tre till, ska åka till naturhistoriska museeumet och gå och kolla på lite cosmonova. tänkte ha skinjacka tills jag såg vilka grader det var ute. och jag fryser med min fjällfäven när det är 2+ grader. nu är det -6 grader. jag kommer förfrysa. så hör jag inte av mig ikväll så vet ni att jag frysit ihjäl. nu måste jag hitta andra kläder och ha på mig. hörs sen!

wait for the boy that would do anything to be your everything

godmorgon, vaknade tidigt idag, fast inte med flit. var tvungen att ställa klockan på halv 9 så jag skulle vara klar fixad tills min pappa kom och hämta mig. nu sitter jag här framför datan och klockan är 10. känner att jag kunde sovit en stund till faktiskt. men de va väl lika bra och gå upp i någelunda bra tid. nu är det bara 3 dagar kvar tills skolan börjar. känner min inte speciellt taggad.

Gurkor är bättre än män

Den genomsnittliga gurkan är åtminstone 15,7cm lång.
Gurkor håller sig hårda en vecka.
En gurka talar aldrig om för dig att storleken inte har nån betydelse.
Gurkor blir aldrig alltför upphetsade.
Gurkor lider aldrig av prestationsångest.
Redan på varuhuset kan du känna på gurkan och genast få veta hur hård den är innan du tar med den hem.
Gurkor kan alltid komma ifrån på helgerna.
Gurkor respekterar alltid dig på morgonen.
En gurka frågar aldrig: Är jag den första?
Gurkor struntar i om du är oskuld.
Gurkor säger inte till andra gurkor att du är oskuld.
Du kan ha så många gurkor som du bara klarar av.
Gurkor ställer aldrig till med scener för att det ligger andra gurkor i kylskåpet.
Gurkor har inget emot att gömma sig i kylen när din mamma kommer på besök.
Gurkor säger inte att de gillar dig bättre med långt hår.
En gurka överger dig inte för en annan kvinna, en annan man eller en annan gurka.
Gurkor spelar inte gitarr och försöker inte finna sig själva.
Den genomsnittliga gurkan är åtminstone 15,7cm lång.

Gurkor håller sig hårda en vecka.

En gurka talar aldrig om för dig att storleken inte har nån betydelse.

Gurkor blir aldrig alltför upphetsade.

Gurkor lider aldrig av prestationsångest.

Redan på varuhuset kan du känna på gurkan och genast få veta hur hård den är innan du tar med den hem.

Gurkor kan alltid komma ifrån på helgerna.

Gurkor respekterar alltid dig på morgonen.

En gurka frågar aldrig: Är jag den första?

Gurkor struntar i om du är oskuld.

Gurkor säger inte till andra gurkor att du är oskuld.

Du kan ha så många gurkor som du bara klarar av.

Gurkor ställer aldrig till med scener för att det ligger andra gurkor i kylskåpet.

Gurkor har inget emot att gömma sig i kylen när din mamma kommer på besök.

Gurkor säger inte att de gillar dig bättre med långt hår.

En gurka överger dig inte för en annan kvinna, en annan man eller en annan gurka.

Gurkor spelar inte gitarr och försöker inte finna sig själva.

right now


Alla ska få tycka till om Marenförslagen (Södertälje bo)

Alla Södertäljebor ska få tycka till om de nya förslagen till bostäder runt Maren.
– I en så här viktig fråga måste det till någon typ av allmänna möten, säger stadsbyggnadsnämndens ordförande Staffan Norberghttp://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1496847-alla-ska-fa-tycka-till-om-marenforslagen
där kan du gå in och rösa, hur du vill att maren ska se ut.

Dagens låt!


100 things i wanna do before i die

8. förlova mig - gifta mig

jag får ångest när jag vaknar sent

Godmorgon alla underbara läsare. nu har jag äntligen vaknat. lite ångest över att klockan är 13:17. alltså snart halv två. dagen planer är att kanske träffa nashwan en stund. sen åker jag hem till pappa där det serveras tacos ikväll. mmm gott. älskar tacos :-D nej men nu kan jag inte ligga här längre. nu blir det duschen. ha en bra dag kära ni :-)

04:35

nu är klockan så mycket så jag kan nästan säga godmorgon. men de ska jag inte göra. jag funderar stark på att köpa hem sömntabbletter. jag har så jäkla svårt för att somna på nätterna. jag kan ligga och verkligen försöka sova, 3 timmar senare. oj jag är fortfarande vaken.. suck. och snart börjar skolan. vilket betyder att jag ska upp om två timmar och jag som inte ens har somnat än. Hur ska jag klara av det här? Skit samma. nu är klockan halv 5. -JAG MÅSTE SOVA NU!! godnatt. hörs när jag vaknar igen :-)

10 saker att göra när du har tråkigt

1. Skapa egen musik med hjälp av dina kastruller, grannarna älskar det!
2. Låtsas att du är handikappad på stan.
3. Skriv ner allt de säger på radion.
4. Försök härma en lama.
5. Lek följa John med din katt (om du har en)
6. När du står i kassan och kassörskan berättar hur mkt du ska betala, skriker du, VA?!
7. Väck en person mitt i natten, vänta tills denne somnar igen. Så fort den somnat, väck den igen.
8. Skicka sms till alla du känner och fråga om deras mobilnummer.
9. Säg till i luckan på en "drive in" att du ska ta med dig maten.
10. ställ dig utanför ett bantnings gym med en glass eller kakor eller nåt och börja äta när de tittar på.

läskig video


en oförglömd dag

nu har jag precis lämnat katrineholm. Om två timmar är jag hemma igen. känns sjukt tråkigt. har äntligen fått träffa min efterlängtade vän. tiden bara flög i väg. gör vad som helst för att vi ska träffas snart igen. och inte att de ska gå 3 år innan nästa gång vi ses. Nu ska jag somsagt hem och det blir nog att jag stannar hemma resten av kvällen också. men man vet aldrig. Hörs när jag är hemma igen. puss

sätter mig på x2000 mot ett främmande ställe


100 things i wanna do before i die

7. besöka hawaii

Godmorgon kära ni

godmorgon världen. ligger här i min säng och är så nyvaken man bara kan bli. jag ska snart, så fort jag orkar så ska jag gå upp och äta lite frukost sen hoppa in i duschen och efter det blir det och fixa sig inför dagens äventyr. Hörs mer om det senare. bye!

Lev dagen som den kommer, för dagen som gick kommer aldrig igen.

nu är det dags för mig att försöka sova. för två timmar sen skulle jag egentligen ligga i sängen och sova men nej så blev det inte. johanna kom och hämtade mig och vi tog oss till statoil och köpte lite red bull och sånt. så om jag ska försöka vända tillbaka dygnet så är det på tiden att jag börjar göra det snart. för nu är det inte många dagar kvar tills skolan börjar igen. och de ända jag känner just nu är ångest. suck. aja nu ska jag iaf sova. godnatt!

we all have stories we'll never tell.

10 sanningar om mig själv.

1. Vad jag än säger och gör, så skulle jag aldrig klara mig utan min mamma.
2. Jag blir väldigt lätt irriterad.
3. Ett mål i mitt liv, är att besöka minst 20 olika lämnder.
4. Jag älskar hundar. Det är de ända djuret jag tycker om.
5. Jag vill bli kändisfotograf. (INTE paparatzi)
6. Jag är rädd för djävulen.
7. (Jag tror att jag är skitsofren) Har två personer i mitt huvud. haha :s
8. Jag vill gifta mig.
9. Jag ska försöka ha mitt körkort i handen, högst en månad efter min födelsedag. (21 mars)
10. Jag har ett självfortroende som ligger på 0.

Killar ska torka tjejers tårar, inte skapa dom.

tjenare, kvällen har bestått av härligt folk och en massa skratt och flum. sånna kvällar gillar vi. det började med att jag, andrea, nadine och caroline gick till affären och köpte med oss en massa goda saker hem. sen va vi här ett tag, tog massa bilder och hade bara allmänt trevligt. efter det tog vi oss ut med party bilen och hade allsång och körde runt hela staden för lite ärenden. de låter ju som en grym kväll ellerhur? nu är jag hemma iaf och ska väl försöka att inte somna 4 i natt som jag har gjort hela lovet ungefär. så de här blir sista inlägget. godnatt!

17:06

halluu people! har precis fixat mig och nu sitter jag och försöker få tag i nadines nummer, skit irriterande för vet ingen som kan ha de heller, eller jo, men dom har jag inte nummer till heller -.- men iaf, kvällen kommer att spenderas med andrea, caroline och nadine. mina bästa brudar! vet inte vad vi ska göra, men de lutar sig lite mot chips och andra go saker. och jaa, dipp så klart! en annan sak också, kanske överdrev när jag pratade om mitt hår. men de är fortfarande ett helvette. haha nu ska jag dra, byee

100 things i wanna do before i die

6. tattuera mig

2011 i bild

Det är är prencip hela mitt år. kanske har glömt någonting men de här är några bilder från hela mitt år, som förklarar de mesta jag gjort år 2011. ni kanske inte ser det, men dom flesta bilderna är tagna när jag är på fest eller har firat något. men skit samma, jag vill iaf tacka er som har spenderat detta år med mig. ni som hjälpt mig upp på fötterna igen när allt inte varit så bra. och jag vill tacka för att ni är så otroligt fina vänner. ni betyder verkligen allt för mig. nästa år ska bli ett problem fritt år har jag bestämt. hakuna matata - inga beskymmer!

76 dagar, 10 timmar och 50 minuter kvar!

skulle logga in på min internet bank då de kom upp en ruta om att jag snart fyller 18år och blir myndig. vet ni hur sjukt de känns eller. ja för om ungefär 3 månader, alltås 76 dagar, 10 timmar och 50 minuter tar jag mig ut i vuxen livet. jag fyller 18 år. den stora dagen som jag har väntat på i 17 år och 9 månader är snart här. det är sjukt.  jag? 18? sjukt! men jag säger bara, fyfan vad jag längtar!!

yellow bird

Godmorgon, jag har precis öppnat ögonen. ligger och drar mig i sängen bara. är hur trött som helst. måste egentiligen gå pp toa innan jag kissar på mig men vet inte om jag vågar. för jag kommer gå förbi speglen och dö av en chock. eller något liknande. ikväll ser de ut som att det blir bio. men vi får se hörs mer om de senare iaf. puss och kram. ha en bra dag!

if anyone knew how much I love this guy.


O M G.

Fyfan säger jag bara. det här var min värsta ide jag någonsin kommit på. så dum som jag är så får jag faktiskt skylla mig själv. men jag har en vit hår botten, orange hår och bruna toppar. ja ni hör ju hur det låter. och jag som sa innan jag började färga "de kan inte bli värre än vad de redan är." tro mig. jag hade fel. nu är det rena rama helvettet. Så nu försöker jag trösta mig själv med lite chips och dip framför superhjältarna som jag laddat ner. Nu ska jag lägga mig i sängen och gråta. godnatt!

klockan är halv 11 och jag ska börja färga mitt hår..


Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

tjenare, nu har nashwan precis draigt här ifrån och dagen har väl bestått mest att sova, jag kände att jag inte fick sova ut i morse, och de tror jag nog han också kände. båda va sjukt trötta och somnade till en film. sen har vi väl inte gjort så mycket mer än och pratat o bara umgåts. nu har han som sagt gått iaf och jag ska försöka hitta någon söt vän som vill gå och äta på pizzan med mig eller något liknande. är sjukt hungrig haha :( aja hörs senare!

100 things i wanna do before i die

5. hoppa in i en taxw och skrika "följ efter den bilen"

social syster

Social syster man har så här vid frukost bordet. när jag vaknar sitter hon med en macka i handen och ögonen på henmes data. whatever har precis ätit frukost och ska snart ringa och väcka min kära pojkvän som sen sätter sig på bussen och kommer hit. senare idag åker jag hem till pappa där jag kommer sova några dagar. Sen får vi se cad som händer ikväll. nu måste jag väcka honom pusss:-)

minnesluckooor

tjenare, har precis kommit hem från pizzan. varit o käkat lite med caroline. nu ska jag nog börja fixa mig o sen tar jag mig ut o möter mina fina vänner. asså fyfan.. tror jag fortfarande är bakis.. Det blev lite för mycke där på nyår känner jag. jag har grova minnesluckor och minns nästan ingenting från den kvällen. när folk på minner mig, inte ems då kommer jag ihåg va jag gjorde. de är fan sjukt. tror jag aldrig har haft så här förut. menmen då kan jag ju if bestämma själv om jag hade roligt eller inte. Aja nu ska ja fixa mig. byeeeee.

Livet är för kort så älska dem människor som behandlar dig rätt, glöm dem som inte gör det.

yoo, what's up man? själv ligger jag i min säng, känner mig inte ett dugg fräch eller något. så ska vakna till lite, sen hoppar jag in i duschen. och så ser mina planer ut för idag. funderar starkt på att flytta hemifrån också, för nu orkar jag inte med de här helvettet här hemma. fuck dom, jag klarar mig själv!! nu ska jag äta lite frukost, sen duschen. bye!
Bild från nyår!

100 things i wanna do before i die

4. Rädda ett liv

ber till gud

snälla gud. låt mig må bra imorgon

i'll be okay. just not today.

jag kommer inte ihåg vad du sa, men jag vet att du sårade mig grovt

man mår som man förtjänar


RSS 2.0