Så där, nu är nya bloggen uppe, dock små saker som behövs fixas till. Allt är helt klart innom en vecka.

Nu kunde jag inte hålla mig längre, nya bloggen är ute, dock inte klar fixad. profil bild och en ny header bild kommer upp i veckan. Och det var också anledningen till varför jag var hos bingo. Han fotade mig inför nya bloggen, och nu framöver kommer jag att sammarbeta med honom och sexy by sweden. Så det kommer bli så himla spännande, och jag kan inte heller vänta tills den 28 november så det blir lite after work med bingo och många andra modell argenturer osv. 
 
Förmoligen blir det här de sista inläggen på den här bloggen, eller jag kommer inte lägga ner så mycket tid här iaf. Det blir mer tid åt den andra bloggen.
 
 
http://sexy.se/rebecca/  
 
Där är bloggen ni hittar mig på, Så ha det så bra, så ses vi där istället! 

Just because we do bad things does not mean we are bad people.

Nya bloggen är på plats, och det är anledingen till varför jag inte uppdaterat här så mycket, den senaste tiden. För att styra två bloggar är ganska svårt, eller kanske inte svårt med det tar tid. Så jag håller mig till en, vilket är den andra bloggen. Igår var det fredag och var tillbringade dagen tillsammans med bingo, som fotade nya header bilder till mig. Så jag kommer inte berätta vad nya bloggen heter förrens header bilderna och det har kommit upp. Så ni vet! Efter plåtingarna så blev det raka vägen hem och möta upp Richard. Resten av kvällen bestog av film men massor av goda saker. Nu hade jag tänkt att avsluta här, så vi hörs när vi hörs helt enkelt! 

INNA - J'Adore (Lyrics Video)


dance like no one is watching

Äntligen är nya bloggen uppe, dock tänker jag inte berätta vad den heter förrens allt är helt klart. Nu väntar jag på design och ett möte för lite header bilder. De kommer bli så spännande säger jag bara! Igår iaf var det Halloween firande för min del. Jag, caroline, Johanna, Ninmar, Emil, Jocke och knutas drog ut på the strip, där det var fullt drag ända sen vi kom in. Dock åkte vi därifrån tidigare för att mina fötter värkte som fan, Caroline höll på och svimma och Johanna skulle upp sju idag. Så vi rörde oss där ifrån i någelunda bra tid tycker jag. Men kvällen var inte slut för min del inte, Jag tog mig vidare till Västergård där jag mötte upp Richard. Från västergård åkte vi till Grusåsen och där väntade mer festande. Tror inte att jag var hemma förrens halv fem imorse. Men nu är det söndag och jag är utvilad. Och inte bakis, och de känns så himla skönt!! Ska väl hoppa in i duschen och göra mig iordning. Så får vi se vad kvällens planer blir! 

nobody is perfect until you fall in love with them

 
Hallå där, Ikväll var planerna att det skulle bli lite chips och dip och lite spel tillsammans med brudarna. Men ska jag vara ärlig så får vi se hur det blir med det. Har åkt på en jätte förskyldning, feber och en hosta som gör att lugnorna sitter i halsen på mig. Men vi får se hur det blir med det. Förhoppningsvis blir det lite bättre fram mot kvällen. Så ser planerna ut, annars om de inte blir av så ska jag bara se på film och sova. Och hoppas på att host fan försvinner! Ska avsluta här nu och kolla om de finns något gott och äta. Puss o hej! 

RSS 2.0