Love yourself

Det är mycket som har hänt dom senaste dagarna och det är ingenting jag tänker ta upp här för er. Det är privata saker och därför har uppdateringen varit som den varit. Det ber jag om ursäkt för. Tänkte visa er lite bilder från plåtningen vi gjorde i onsdags där min vän Andrea Nyström står modell och jag fotar. 
_______________________________________________________________________________________________________________________Fotograf: Rebecca Nylander (Jag)
Make-up and hair: Andrea Nyström
Modell: Andrea Nyström

Wedding.


Godnaattttt

Uppdateringen idag har väl inte varit den bästa men det är väl så det får bli när man har andra saker planerat. Längtar tills morgondagen då det blir en plåtning pågång. men innan dess så blir det lite film mys med massor av godis tillsammans med min kära pojkvän. Nu kommer han här o stör mig o vill att jag ska sluta blogga. Så det är väl så det får bli godnatt kära ni

I can't tell if it's killing me or making me stronger.

Foto: Rebecca Nylander (Jag)
 
Godmorgon, Idag är det Tisdag och inte vilken Tisdag som helst. Det är nämligen så att jag ska till skolan för första gången i år. Så himla skönt att bara ha ett halv år kvar. Att det är slut sen, så himla sköönt. Nu ska jag börja fixa mig och äta lite frukost sen rör jag mig vidare mot den där hålan i Nykvarn. Jag antar att vi hörs igen när jag kommer hem. Puss och ha en bra Tisdag! 

Be careful of what you say, a girl remembers everything

Några bilder från julen 
Sådär, klev precis innanför dörren här hemma hos mig. Hela dagen har jag varit hemma hos Richard och gjort absolut ingenting alls. Eller jo jag lagade kötfärs till tacosen för första gången. Och den blev godkänd. Vilken tur! "Aldrig smakat en godare kötfärs!" Hörde jag vid matbordet. Antingen menar han det verkligen eller så sa han de bara av ren kärlek. Det är nog en fråga jag aldrig kommer få svar på. Kanske inte vill ha svaret iaf. Skit samma. Lovade att de inte skulle bli mycket text så nu säger jag GODNATT!  

Goodmorgon

Börjar med att säga fyyhelvete vilken ryggsmärta jag har. Den är så grov så jag vet inte vart jag ska ta vägen. I alla fall så vaknade jag precis just nyss och ska väll väcka älsklingen strax. Så vi kan äta lite frukost. Och vad som händer idag vet jag inte än. kanske blir lite härliga plåtningar. vi får se. Nu avslutar jag här. tjarååå

Godnatt kära läsare

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket tillsammams med världens bästa. Så godnatt på er allesammans så hörs vi imorgon. 

Nyår


Big girls don't cry.


Foto: Rebecca Nylander (Jag)
 
Vart jag än går nu så ska jag försöka ta med mig kameran. Mer bilder mindre text. Underlättar för mig, och det blir roligare för er. Ingen som orkar sitta o läsa en lång text om vad nån annan gör om dagarna? Helt meningslöst egentligen. Men hehe jag lovar ingenting. Men jag ska försöka visa många bilder. Känner att jag har ändå ingenting att skriva om, då kan jag lika gärna fota några bilder och visa upp istället. 

life is hard; it's harder if you're stupid.


Just beacuse you can't dance, doesn't mean you shouldn's dance.

Foto: Rebecca Nylander, (Jag)
 
guess who's back. ME! Tror jag kör på den här bloggen nu, och stannar här. Trivs bäst med blogg.se, och på sexy.se var jag så inlåst. Kunde inte ändra eller designa bloggen själv. Hade en kille designa min blogg och jag bara inte har orkar att skriva till honom. Så nu är jag tillbaka här. Stora bild upplösningar de gillar vi. Nu ska jag åka till Richard, eller snart, ska först in i duschen. Så vi hörs snart igen hoppas jag! 
 
 

RSS 2.0