Irriterad tjej, hej!

Hatar facebook, hatar mitt liv, hatar allt. är så jävla mobbad, mobilen sönder, allt bara skriker ångest. vafan gör man? Så jävla trött på allt, trött på att ligga i sängen och känna hur smärtan tar över min rygg, men har ingen ork till att gå ut och göra något heller. Snart fyller man år också, och ska firas, men vill fan bara ligga och dö i min säng!! så jävla ledsen på allting! 

Godmorgon

Godmorgon bitchezzz, Ligger här helt nyvaken i sängen och orkar verkligen inte kliva upp. Men min mage skriker efter mat så jag har inget val. Iaf, det är onsdag idag och jag börjar klockan 12. Och tyvär så är skolan de ända som står på scemat idag. Får se om jag kommer på nått roligt och göra efter skolan. Nu ska jag väcka min pojkvän och ge lite hämnd tillbaka. Han väckte mig mitt i natten av att skrika "Godmorgon älskling". Så nu är det hämnd som gäller, så vi hörs. Puss och kramm

På tåget

Sitter nu på tåget påväg hem till min älskling efter att ha varit på stan med Sandra och gjort lite ärenden. Nu ska jag hem och laga tacos med Richard. Sen väntar nog sängen eller så blir det en sväng förbi Engis en stund. Ja de återstår och sr iaf. Nu måste jag avsluta för jag tror att jag är i rönninge. Puss 

LuckyLite fler bilder från gårdagens photoshoot på Jenny och Daniel.
Idag är det Tisdag och jag är hur trött som helst. Helt seg i hela kroppen. Och ont i huvudet har jag också för den delen. Dagen har spenderats i skolan, och nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen strax. Efter det tar jag och Sandra en runda på stan och sen åker jag hem till älsklingen min och "firar" våran 3 månaders dag. Haha gulligt viisst?! Så iaf ser resten av dagen ut för mig. Nu hör jag att duschen är påväg att bli upptagen så jag måste springa. Så vi hörs! 

Todays photoshootDagen blev längre än vad jag hade förväntat mig. Klockan tre stog jag med kamran redo och nu är klockan halv åtta och jag har precis blivit klar med dagens plåtningar. Det tog alldeles för lång tid idag kännde jag. Vi skulle kunna gjort ett mycket bättre jobb också. Men men, övning ger färdihet. Nu får vi se vad resten av kvällen har för planer. Börjar skolan tidigt imorgon och får se om jag orkar göra något. Hade hoppas på tacos med min älskling, men varken tacos eller träffa älsklingen verkar de bli idag. Men men vi får se, vi hörs iaf. 

Start your day with a smile

Som jag skrev i inlägget innan så skulle jag åka till stockholm med Richard. Och Stockholm blev det. Och jag fick med mig ett par nya skor och en ny jacka. (Bilder kommer senare) God mat blev det också, och kvällen avslutades med några drinkar tillsammans med mina tvillingar. Nu är det måndag och vad som står på schemat idag är att ta med kameran i handen och åka och plåta Jenny och Danne. Efter det åker jag tillbaka hem till min älskling. Men jag måste avsluta nu, måste göra mig iordning tills jenny messar och säger att hon är klar. Så vi HÖRS! 

Happy.

Planerna blev helt ändrade, det blev ingen photoshoot idag. Istället ska jag snart lyfta mitt arsle och sen ta mig vidare till stockholm med min älskling. Och på nya schemat står det schopping, mat, bowlning och ta en drink. Låter väl som en utmärkt Lördag? Framför allt när man får göra allt tillsammans med den man älskar. Nu ska jag kolla hur tåget går, och leta efter ett par byxor. Så vi hörs när vi hörs! 

The stories we love best, live in us forever!


You are beautiful!

Godmorgon alla ni som ligger bakis där hemma. Själv är jag pigg som en lärka och helt fri från huvudverk och annat besvär. Snart så kommer girlsen + Danne hit. Och vad som står på schemat idag är en photoshoot. Danne och Jenny ska stå modeller, Angela ska sminka och jag fotar. Så vi får se om det blir några fina bilder, så får ni se dom senare. Här bjuder jag på några bilder från Onsdagens photoshoot då beauty/skönhets bilder, var temat! Nu måste jag städa rummet innan dom kommer. Så vi hörs! irriterad tjej, hej!

Så jävla irriterad så det finns inte!!
Sämsta dagen på JÄVLIGT länge, och jag tror jag håller på och går under.
Vet fan inte vart jag ska ta vägen. LÄNG ER I VÄGGEN ALLIHOPA!!!!! SÅ JÄVLA ARG!

RSS 2.0